2011 Ford Fiesta Rundown

[ad_1]

Tots recordeu l’antic Ford Fiesta.

Qui no? Era la versió de Ford de l’Honda Civic; barat, lleig i bon consum de gasolina. Però es va apagar i realment ningú li importava massa. Va ser substituït per cotxes com el Ford Focus, que ha anat molt bé.

Però els temps estan canviant i molta gent vol cotxes més petits que tinguin totes les campanes i xiulets dels seus homòlegs més grans. Ford ho va entendre i va decidir reanimar un dels seus morts. Entra al Ford Fiesta 2011. Refet, reconstruït, refredat.

El nou Fiesta és sens dubte un cotxe que notareu quan conduïu per la carretera. Totes les seves opcions de color, excepte el negre, i brillants i alegres i exigeixen atenció. El cotxe sembla rebre els seus senyals d’estil del nou Mazda 6 (tot i que Ford els va deixar caure) i l’extrem de cua Aston Martin DB5.

El lloc web de Ford inclou una pàgina força forta però interessant sobre la Festa amb moltes entrevistes en vídeo i opinions d’aquells que van tenir la sort de provar-lo. Un escrutini més detallat revela que Ford insinua algunes de les possibles característiques que podria tenir el Fiesta: Sync, un turbocompressor, suspensió millorada, il·luminació ambiental (a la Kia Soul) i un sistema d’àudio Sony. Totes les opcions són fantàstiques, però qualsevol s’endevina si totes estaran disponibles quan el cotxe torni a sortir als EUA a principis del 2010.

Disponible en manual i automàtic de 5 velocitats, el Fiesta podria rivalitzar amb els seus homòlegs japonesos si s’inclou el kit turbo d’existències. Les berlines petites i els hatchbacks de 5 portes amb turbo semblen ser força populars en aquests dies, especialment entre la generació més jove de compradors de cotxes.

Per tant, sigui quin sigui el vostre gust de cotxe, no us oblideu encara del Ford Fiesta 2011; potser només té el poder de sorprendre-vos.

[ad_2]

Source by Matthew B. Bailey

Add Comment