21 raons per exportar un cotxe usat del Japó

[ad_1]

Introducció

Mai hi ha hagut un millor moment per importar un cotxe usat del Japó i estalviar molts dòlars. Les exportacions del Japó han anat augmentant constantment durant els darrers tres anys, ja que cada cop més distribuïdors, majoristes i compradors privats d’arreu del món s’adonen d’aquesta gran oportunitat.

Raó núm. 1: Àmplia gamma de productes: a causa del mercat nacional d’automòbils japonès molt competitiu, hi ha una gran quantitat de models i fabricants als fabricants japonesos com Toyota, Nissan, Honda, Mazda, Mitsubishi, Fuji Heavy Industries (Subaru), Suzuki i Daihatsu. .

Raó núm. 2: Minicotxes de classe K: aquest és un nou tipus de cotxe que s’ha creat al Japó per abordar les preocupacions mediambientals, la demanda d’eficiència de combustible i la manca general d’espai a les carreteres japoneses. Tots els vehicles de la classe K compleixen una especificació que restringeix el pes, la cilindrada del motor (màxim de 660 cc) i les dimensions exteriors. Els cotxes K tenen un excel·lent rendiment de costos tenen una demanda creixent a tot el món.

Raó núm. 3: excel·lents condicions de les carreteres japoneses: malgrat la manca d’espai, les carreteres japoneses estan molt ben conservades, el que significa que el desgast normal que es podria atribuir a les males condicions de les carreteres a altres països no és un problema al Japó.

Raó núm. 4: Edat mitjana dels vehicles: és gairebé segur que l’edat mitjana de tots els vehicles a les carreteres japoneses serà inferior a la de la majoria dels altres països. És inusual veure cotxes de més de 15 anys per les carreteres. L’Associació de Fabricants d’Automòbils del Japó (JAMA) informa que l’edat mitjana dels vehicles és d’aproximadament 5,8 anys.

Raó núm. 5: Especificacions de models més altes: a causa de l’abundància de models de cada fabricant i de l’afició japonesa als nous aparells electrònics i altres aparells, les especificacions d’un vehicle japonès produït per al mercat nacional solen ser molt més altes que els equivalents produïts a l’estranger. Això vol dir que podeu comprar un model d’exportació japonès amb totes les característiques que us agraden pel mateix preu que un model base comprat al país.

Raó núm. 6: Quilometratge baix: la majoria dels japonesos viuen a ciutats que no tenen espai i són molt denses quant a població. Com que tot el necessari per viure una vida còmoda està a l’abast dels típics japonesos, el quilometratge mitjà dels conductors nacionals sol ser inferior a la meitat del d’altres països. L’Associació japonesa de registre d’inspecció de vehicles de motor informa que el quilometratge mitjà dels conductors nacionals japonesos és d’uns 9.000 km anuals. Els conductors nord-americans, en canvi, condueixen i una mitjana de 19.000 kms cada any.

Raó núm. 7: Cost relatiu: fins i tot després de tenir en compte els costos com ara el transport i el compliment local, gairebé sempre és més barat importar un cotxe usat del Japó que comprar un cotxe usat equivalent localment. Hi ha diverses raons per les quals les exportacions japoneses són tan barates, entre elles les inspeccions obligatòries de seguretat dels vehicles japonesos, que augmenten efectivament el cost de propietat a mesura que el vehicle envelleix.

Raó núm. 8: excel·lent valor de revenda: els cotxes japonesos, especialment Toyota i Lexus, solen tenir molt més valor durant la vida útil del producte que els homòlegs estrangers com Ford i GM.

Raó núm. 9: Sistemes de subhastes automatitzades molt eficients: en lloc de comprar a venedors privats o a través de concessionaris locals de cotxes usats la reputació i les pràctiques comercials dels quals poden ser circumspectes, els cotxes japonesos usats es poden comprar a l’engròs a través de cases de subhastes molt eficients gestionades per Toyota, Nissan. i altres empreses de renom. Cada vehicle col·locat en una subhasta és fotografiat, inspeccionat i classificat i aquesta informació és útil, precisa i disponible per als compradors potencials.

Raó núm. 10: No cal tractar amb venedors locals d’automòbils usats: és un fet lamentable que la indústria de l’automòbil usat a tot el món tingui la reputació d’estar plena de tipus desagradables que enganyen i menteixen per tal d’enganyar els seus clients en cada acord. . Tant si això és cert com si no, comprar un cotxe d’exportació japonès elimina la necessitat de tractar amb aquestes persones.

Raó núm. 11: hàbit cultural japonès de comprar sempre nous: els conductors japonesos típics detesten comprar un cotxe que algú altre hagi utilitzat, independentment de la proposta de valor inherent a fer-ho. Així, els japonesos acostumen a comprar cotxes nous cada 5-7 anys, creant un conjunt de cotxes usats d’alta qualitat, de baix quilometratge i d’altes especificacions preparats per a la revenda a tot el món.

Raó núm. 12: No cal perdre temps i diners amb venedors privats: és ben sabut que comprar un cotxe usat a un venedor privat de vegades és una bona manera de trobar una ganga, però aquest tipus de compra pot ser força arriscat per a un comprador. .. que no té inclinacions mecàniques. També pot portar molt de temps tractar amb venedors privats, tractar de programar reunions i proves de conducció i viatjar per la ciutat per inspeccionar vehicles que sovint no són com s’anuncien. .

Raó núm. 13: Abundància d’exportadors i especialistes d’automòbils usats amb seu al Japó: atès que el Japó representa el segon país fabricant de vehicles més gran del món i el nombre d’exportacions del Japó creixen cada any, hi ha molts exportadors i especialistes que us poden ajudar a comprar. i exportant el teu cotxe. A causa de la quantitat de persones que competeixen pel vostre negoci, podeu triar un exportador que us agradi i també obtenir preus molt competitius.

Raó núm. 14: Normes de seguretat japoneses: el sistema japonès de proves d’aptitud per a la carretera és positiu per dos motius: (1) Tots els vehicles japonesos estan subjectes a proves bianuals exhaustives i controls mecànics per assegurar-se que es mantenen bé i (2) que es mantenen en condicions de circulació ( anomenat Shaken al Japó) acostuma a costar molt, inflant artificialment els costos corrents any rere any a mesura que el cotxe envelleix. Aquesta última és una de les principals raons per les quals els conductors japonesos intercanvien un cotxe nou tan ràpidament i amb tanta freqüència.

Raó núm. 15: Augment de la capacitat d’enviament i les opcions d’enviament: moltes empreses de transport de vehicles estan augmentant la seva capacitat per transportar vehicles nous i usats des del Japó a causa del creixement d’aquest mercat. Per a les persones que vulguin comprar 2-4 cotxes alhora, l’enviament per contenidor també és una opció que pot ser més ràpida, més segura i possiblement més barata segons el port de destinació.

Raó núm. 16: Disponibilitat d’informació objectiva: avui a Internet hi ha molts llocs de revisió d’automòbils dedicats a proporcionar dades precises, oportunes i objectives per a tot tipus de cotxes japonesos. Ja no és necessari que els compradors individuals confiïn en els venedors o la literatura de màrqueting del fabricant per obtenir una comprensió precisa de les especificacions, els preus i les condicions del vehicle abans de la compra.

Raó núm. 17: avaluacions i avaluacions de subhastes: totes les cases de subhastes d’automòbils del Japó fan proves i avaluacions mecàniques per part de tècnics formats abans de l’entrada del vehicle a la subhasta. Aquestes avaluacions són molt detallades i precises i inclouen tota la informació pertinent juntament amb la qualificació de l’exterior i l’interior del vehicle.

Raó núm. 18: condicions de pagament flexibles: si bé la majoria dels exportadors prefereixen rebre pagaments mitjançant transferència telegràfica, els pagaments amb targeta de crèdit/paypal i els pagaments mitjançant carta de crèdit són cada cop més habituals. La majoria dels exportadors estan oberts a mètodes de pagament alternatius i el comprador estranger també pot considerar els serveis de garantia si dubta a enviar grans sumes de diners a l’estranger per primera vegada.

Raó núm. 19: No cal parlar japonès: a causa de l’enorme mercat que s’ha desenvolupat en les exportacions de cotxes usats japonesos, hi ha molta gent de moltes nacions diferents involucrades en aquest negoci. Els compradors del Pakistan poden comunicar-se amb exportadors en urdú. Els compradors de Rússia poden parlar en dialectes locals amb exportadors japonesos als estats del nord, on els parlants de rus són habituals. Gairebé tots els exportadors japonesos també parlen anglès. No cal que us preocupeu pels problemes de comunicació.

Raó núm. 20: Disponibilitat de peces: si bé els models nacionals japonesos solen tenir especificacions més elevades que els seus equivalents fabricats a l’estranger, el fet que hi hagi tantes plantes de fabricació japoneses a tot el món significa que és probable que les peces comunes per als vehicles populars estiguin disponibles de manera econòmica als mercats locals. . En el cas que una peça no estigui disponible a nivell nacional, hi ha molts especialistes en peces que poden ajudar a localitzar una peça necessària.

Raó núm. 21: També hi ha camions, autobusos i maquinària disponibles: si bé els cotxes usats són actualment l’exportació d’automòbils més popular, el subministrament d’autobusos, camions i maquinària també és cada cop més habitual. Els camions japonesos es construeixen en la seva majoria, mentre que els fabricats en altres països no ho són. Així és possible obtenir el camió perfecte per a la feina en qüestió exportant-lo des del Japó. Una vegada més, la qualitat i el valor d’aquests articles supera el que normalment es podria aconseguir localment.

Conclusió

Comprar un cotxe nou o usat al Japó és una bona manera d’aconseguir el cotxe dels vostres somnis i estalviar diners fent-ho. Tot i que potser no és la manera més ràpida de comprar, cada cop són més els compradors satisfets que aprofiten aquesta gran oportunitat. Com que la compra d’un cotxe sol ser una decisió important i una proposta cara, l’exportació del vostre proper cotxe des del Japó és sens dubte digne de consideració.

[ad_2]

Source by Keith Gottliebsen

Add Comment