4 raons intel·ligents per comprar un cotxe usat

[ad_1]

Tant si ets un comprador d’un cotxe per primera vegada com un veterà experimentat, sempre hi ha la difícil decisió de decidir si has d’anar amb un vehicle nou o de segona mà per a la teva propera compra. Els cotxes nous tenen l’últim estil, característiques tecnològiques, tipus d’interès baixos i aquesta tan estimada olor de cotxe nou, però són realment la millor opció per a tu i el teu pressupost? Anem a una descripció general d’alguna saviesa dels cotxes usats i us donarem 4 grans raons per anar de segona mà al vostre proper cotxe.

1. Són menys cars

Deixem l’obvi del camí: en la majoria dels casos, estalviareu diners per comprar el vostre cotxe usat i probablement una mica de diners. Un cop compreu un cotxe nou i el porteu per la illa, ja no és nou i aquest valor baixa ràpidament. Segons Consumer Reports, el vostre cotxe nou, de mitjana, valdrà el 54% de la compra original després de només 3 anys, això fa mal!

Add Comment