4 raons intel·ligents per comprar un cotxe usat

Tant si ets un comprador d’un cotxe per primera vegada com un veterà experimentat, sempre hi ha la difícil decisió de decidir si has d’anar amb un vehicle nou o de segona mà per a la teva propera compra. Els cotxes nous tenen l’últim estil, característiques tecnològiques, tipus d’interès baixos i aquesta tan estimada olor de cotxe nou, però són realment la millor opció per a tu i el teu pressupost? Anem a una descripció general d’alguna saviesa dels cotxes usats i us donarem 4 grans raons per anar de segona mà al vostre proper cotxe.

1. Són menys cars

Deixem l’obvi del camí: en la majoria dels casos, estalviareu diners per comprar el vostre cotxe usat i probablement una mica de diners. Un cop compreu un cotxe nou i el porteu per la illa, ja no és nou i aquest valor baixa ràpidament. Segons Consumer Reports, el vostre cotxe nou, de mitjana, valdrà el 54% de la compra original després de només 3 anys, això fa mal!

El cost mitjà d’un cotxe usat és previsiblement molt per sota del d’un model de cotxe nou i aquest no és l’únic espai per a l’estalvi. Lògicament pagareu menys impostos en un cotxe de preu més baix i sovint és més assequible assegurar-los també. Tanmateix, hauríeu de tenir en compte el quilometratge del vehicle perquè la distància recorreguda i la garantia restant probablement afectaran les vostres despeses de manteniment.

2. Tarifes i condicions de finançament

Amb les baixes taxes de finançament del fabricant i els terminis més llargs disponibles, els concessionaris poden mostrar-vos alguns pagaments mensuals molt atractius en un cotxe nou, però no us oblideu de fer els comptes. Fins i tot una taxa més baixa pot sumar realment durant un període de finançament de 7 o 8 anys i el creixement dels programes de propietat certificada (CPO) realment ha reduït la bretxa. Els bancs no només ofereixen tarifes de cotxe usades agressivament baixes, sinó que els cotxes usats certificats ofereixen tarifes encara més baixes, a més de la bonificació addicional de cobertura de garantia addicional i inspeccions de vehicles exhaustives. L’avantatge del cotxe nou està realment començant a esvair-se amb opcions de finançament de cotxes usats excepcionals disponibles.

3. Informes d’historial del vehicle

Potser el vostre dubte a l’hora de comprar un cotxe usat és que simplement no saps on ha estat o què estàs rebent i això és comprensible, però amb informes transparents amb eines com CarProof tens una molt bona idea de què ets. tractar amb.. És possible que els informes de l’historial del vehicle no ho captin tot, però normalment obtindreu informació essencial, com ara

El nombre de propietaris anteriors
Qualsevol historial d’accidents o danys amb detalls
Estat de registre anterior (Personal, Arrendament, Taxi, Lloguer, etc..)
Validació de quilometratges i registres de manteniment

4. Fiabilitat

Si esteu pensant que podria ser un risc comprar un cotxe usat perquè no durarà gaire, hauríeu d’investigar. Segons diversos estudis, el vehicle mitjà que circula avui dia té més de 10 anys i aquestes xifres continuen augmentant a mesura que els fabricants d’automòbils continuen millorant les seves línies. Els cotxes, camions i SUV moderns simplement tenen una vida útil més llarga que abans i això és una gran notícia si esteu al mercat d’un vehicle de segona mà.

Hi ha moltes coses a agradar de la possibilitat de comprar un cotxe nou que ningú més ha conduït encara, però no hi ha dubte que els vehicles de segona mà són el millor valor. Ara que has llegit els nostres 4 motius intel·ligents per comprar un cotxe usat, quina serà la teva propera compra?Source by Patrick Leonard

Add Comment