5 signes d’un cònjuge enganyador: pistes al cotxe

[ad_1]

Llavors, voleu atrapar fàcilment al vostre cònjuge enganyador? Aleshores, el més important que has de saber és que tots els tramposos deixen rastres d’evidència. Per molt que intentin tapar les seves pistes, un cònjuge trampós acabarà cansat de tenir molta cura i deixar pistes enrere.

Esteu preparat per buscar proves del vostre marit o dona enganyats? Heu de ser emocionalment dur perquè potser no podreu suportar el que trobeu. Pot ser una experiència desgarradora descobrir els detalls repugnants del vostre marit o dona deslleials. Si creus que estàs preparat, comencem.

El cotxe del teu cònjuge enganyador pot revelar moltes pistes. És important tenir en compte que els signes d’enganyar no són el mateix que atrapar un trampós. Aneu amb compte amb les proves circumstancials, ja que acusar prematurament el vostre cònjuge de traïció sense les proves adequades podria acabar sent desastrosa. Tot i que com atrapar un trampós és el segon pas, comencem per descobrir signes d’engany al cotxe.

1. L’odòmetre.

El quilometratge d’un cotxe us pot dir molt sobre el vostre cònjuge enganyador. Afirmen que estan a la feina, amb els seus amics, fent un encàrrec espontani o marxant de viatge de negocis? Conèixer el quilometratge aproximat fins a la destinació reclamada és el primer pas i després comparar el quilometratge al comptaquilòmetres després es pot descobrir si us diuen la veritat o no.

2. El seient del cotxe.

Els cabells llargs que òbviament no et pertanyen, els perfums o les olors de colònia que no tenen cap mena d’estar al cotxe són bons senyals que tens un cònjuge enganyador. Altres pistes són que el seient es mou fora de la seva posició normal, l’ombra mirant cap avall al costat del passatger o fins i tot alguna cosa que cau d’una butxaca o una bossa. Quins objectes personals pots trobar que no pertanyin al teu cònjuge? Comproveu si no hi ha bolígrafs, rebuts, claus o maquillatge.

3. La guantera.

És fàcil col·locar articles personals aquí, però sovint és difícil recordar que els hi poses. Tant el vostre cònjuge trampós com el seu patètic amant podrien ser fàcilment víctimes de deixar enrere pistes oblidant les coses a la guantera del cotxe. Quins tipus d’articles s’abandonen sovint en aquesta part del vehicle? Sovint podeu recuperar rebuts de benzineres, perfumeries o joieries, cinemes o restaurants fora del camí? Així que ell/ella va afirmar estar a la feina? Aleshores, per què tenen un rebut d’un restaurant d’aquell mateix dia? Podríeu trobar altres articles com ulleres, claus, maquillatge, TELÈFONS, números de telèfon, cartes d’amor o fins i tot carteres!

La clau per recordar de nou sobre atrapar un cònjuge enganyador és que finalment es fan mandra. Els desgasta estar constantment conscients de cobrir les seves petjades. Deixaran pistes en algun moment. Sigueu PERSISTENTS a la recerca de proves d’engany.

4. El Tronc.

Alguna vegada has tingut pressa i has llençat coses al maleter? Tens raó? És probable que el teu cònjuge enganyador o el seu amant també ho faci. Potser durant la seva petita trobada a la platja o al parc es van oblidar de treure la bossa plena de subministraments, fins i tot potser trobareu un regal o un paquet destinat a ser lliurat aviat a l’amant del vostre marit o dona trampa. Potser van anar al centre comercial i la xicota del teu marit no va tenir ganes de portar la bossa, així que la va deixar caure al maleter i es va oblidar de recollir-la més tard. No és impossible? La teva dona enganyadora podria estar a punt de prestar les teves eines al seu xicot! I on els traslladarà a la nit abans d’anar a veure’l en una suposada “nit de feina tardana”? Ho tens! El maleter del cotxe.

5. Les manetes de les finestres/portes.

La prova principal que buscareu aquí són les empremtes dactilars. Compreu un kit d’empremtes dactilars i podreu trobar moltes impressions a l’interior i a l’exterior de les finestres i les manetes de les portes (per no parlar de la porta del maleter i la part superior del cotxe). M’atreviria a dir que el més probable és que aquesta sigui l’evidència que més vegades es descuidarà.

Quan tingueu la sospita que el vostre marit o dona està enganyant, és vital que apreneu les diferents formes de pistes per investigar. El cotxe és un dels millors llocs per mirar, ja que hi ha moltes possibilitats que el vostre cònjuge enganyador l’utilitzi per transportar el seu xicot o xicota.

[ad_2]

Source by Orlando Candela

Add Comment