6 cotxes petits fan el grau de seguretat

[ad_1]

Els cotxes petits i la seguretat no s’exclouen mútuament. Almenys això és el que ha trobat l’Institut d’Assegurances per a la Seguretat a les Carreteres, ja que va provar 13 cotxes petits, reconeixent-ne sis amb el seu premi “la millor selecció de seguretat”. Perquè no penseu que el premi IIHS està influenciat pels fabricants, us equivoqueu: l’institut està finançat per les companyies d’assegurances amb el propòsit d’assignar tarifes basades en la resistència a l’accident i altres riscos.

Les millors opcions de seguretat

Els guanyadors són el Ford Focus 2012 i l’Honda Civic, a més del Hyundai Elantra 2011, el Lexus CT 200h híbrid, el Nissan Juke i el Toyota Prius híbrid. Els altres set cotxes classificats, però que no van rebre el màxim premi van ser: Dodge Caliber, Honda CR-Z, Honda Insight, Nissan Sentra, Nissan Versa, Scion xD i Suzuki SX4. Els 13 models es venen en els segments compactes o subcompactes, zones difícils per als fabricants d’automòbils per garantir la màxima seguretat en funció de les dimensions i el pes de cada vehicle.

Aquesta és una bona notícia per als consumidors que els preocupa que escollir cotxes més petits i més eficients en combustible suposarà un sacrifici per a la seguretat. Les proves de l’IIHS han revelat que els consumidors poden prendre el seu pastís i menjar-se’l també, gaudint dels cotxes de gran quilometratge i sabent que la seguretat és la màxima en sis models.

El guardó “la millor selecció de seguretat” va ser llançat per l’institut el 2006, però actualment és més dur que el que es va reunir originalment. Aquests canvis inclouen una prova de resistència al sostre, un requisit de control electrònic d’estabilitat i una barra més alta per a la protecció contra impactes posteriors. Inicialment, només tres cotxes petits formaven la llista original, però ara n’hi ha 22, inclosos els tres originals.

Llei de la Física

La llei de la física encara importa i és per això que l’IIHS i altres aconsellen als compradors de cotxes que tinguin en compte a l’hora de buscar un cotxe nou. Això significa que un Hyundai Sonata de mida mitjana té més possibilitats de suportar un xoc perjudicial per als ocupants del vehicle que un Hyundai Elantra més petit. Fins i tot amb tots els equips de seguretat més recents instal·lats, com ara coixins d’aire d’impacte laterals i sostres més resistents, els vehicles més grans i pesats tenen un avantatge.

Tot i així, els cotxes petits actuals vénen amb equips de seguretat que no es trobaven als cotxes fa només cinc anys. Des d’aleshores, els coixins d’aire s’han unit amb coixins d’aire de cortina laterals, control electrònic d’estabilitat i cinturons de seguretat millorats. Alguns models inclouen o ofereixen reposacaps actius, sistemes d’evitació d’impactes laterals i para-xocs més forts, cosa que ofereix als ocupants més possibilitats d’allunyar-se d’un xoc.

[ad_2]

Source by Matthew Keegan

Add Comment