7 regles clau per mantenir els pneumàtics del cotxe

[ad_1]

En el món actual, el manteniment i la negligència poden determinar la vida útil dels vostres pneumàtics. És molt difícil tenir cura de cada part del vostre vehicle per mantenir el rendiment o allargar la vida útil del vostre actiu més valuós. Descuidar el manteniment dels pneumàtics del cotxe pot ser molt costós.

Preste atenció a aquestes àrees clau per estalviar en la seva substitució en lloc de vigilar el rendiment del vehicle i comprovar altres peces. Segons els experts, el manteniment dels pneumàtics no és una ciència de coets, és només un conjunt de regles bàsiques que són fàcils de seguir per allargar la seva vida.

Coneix el nivell d’inflació: És millor que conegueu el nivell d’inflació que influeix més en la vida útil dels pneumàtics. Estan dissenyats per funcionar a una pressió específica. Així que recolliu la informació sobre la vostra càrrega per eix exacta o consulteu un gràfic de càrrega dels pneumàtics. També estan disponibles en línia perquè pugueu fer els ajustaments en conseqüència.

Uneix-te a un bon programa de manteniment de la inflació: És millor que us uniu a un bon programa de manteniment dels pneumàtics, que és bastant difícil, ja que perden aire naturalment. Petites punxades o taps de vàlvules poden afavorir les fuites. Assegureu-vos de revisar els pneumàtics de manera regular o una vegada a la setmana per comprovar si hi ha una fuita ràpida.

Redueix la teva velocitat de conducció: Sempre es recomana controlar la velocitat de conducció perquè l’alta velocitat genera més calor i accelera el desgast dels pneumàtics. La velocitat mitjana entre 55 mph i 75 mph pot reduir el total de quilometratges en un 20%, així que assegureu-vos de mantenir la velocitat aproximada de 55 mph per augmentar el quilometratge.

Mantingueu els vostres vehicles ben alineats: La mala alineació del vehicle és la principal raó del desgast incert. Un desgast inesperat de la banda de rodament apareixeria a les parts dels pneumàtics si no corren rectes. El vehicle ha d’estar alineat correctament, així que és millor que inicieu un programa d’alineació seriós que pot augmentar el quilometratge dels pneumàtics en un 30%.

Muntar-lo correctament: És millor que mireu el rendiment dels pneumàtics del vostre cotxe. Haureu de vigilar que els vostres pneumàtics estiguin muntats o muntats a la roda correctament. El punt alt pot variar d’un pneumàtic a un altre, així que tingueu en compte aquesta marca quan munteu els pneumàtics. És millor si agafeu el punt alt per fer-lo coincidir amb el punt baix de la roda.

Comproveu i substituïu una roda a temps: Heu de comprovar les rodes i els components de la suspensió a temps per poder substituir aquests enemics ocults dels vostres pneumàtics. Si el coixinet de la roda no s’ajusta correctament, pot provocar un desgast irregular. Els amortidors desgastats poden provocar un desgast per depressió a les bandes de rodament i un viatge primerenc a la pila de ferralla. No espereu que els components de la suspensió es trenquin o hi hagi fuites. És millor si podeu substituir els amortidors i altres components de la suspensió.

Girar els pneumàtics: La rotació intel·ligent dels pneumàtics és molt important per promoure un desgast uniforme de la banda de rodament i afegir moltes milles addicionals a la vida útil de la banda de rodament. És millor si feu girar els pneumàtics de conducció entre les posicions cap endavant i enrere una vegada cada pocs mesos per igualar el desgast. Els pneumàtics posteriors es desgasten més ràpidament que les posicions cap endavant, per tant, és millor si poseu èmfasi en la rotació intel·ligent dels pneumàtics.

Si seguiu aquestes maneres bàsiques de mantenir els pneumàtics del vostre cotxe, trobareu el millor quilometratge, una conducció suau i menys manteniment o el substitució de pneumàtics de cotxes cost. Aquesta és la manera ideal d’allargar la vida útil dels pneumàtics i fer-lo fiable per a un llarg recorregut.

[ad_2]

Source by Priti Rathi

Add Comment