Assegurança d’automòbil amb cobertura total a preus econòmics:

[ad_1]

Algunes companyies d’assegurances poden titular-se com a proveïdors d’assegurances d’automòbils molt barates sense dipòsit o assegurances d’automòbils barates per a una cobertura total. Però, el que fan aquí és que proporcionen una pòlissa d’assegurança que cobreix només les necessitats mínimes que simplement poden ajudar a ser anomenades com a conductor legal, és a dir, els seus esquemes només proporcionen la cobertura bàsica de lesions físiques i de responsabilitat civil per danys a la propietat a preus econòmics.

Per tant, en lloc d’optar per una assegurança de cotxe barata, cal buscar pòlisses que proporcionin plans de cobertura de qualitat juntament amb tarifes assequibles que puguin ajudar a llarg termini.

És possible reduir les primes d’assegurança?

La resposta a aquesta pregunta és un gran “sí”. Obtenir una cobertura de qualitat no vol dir realment que s’hagi de pagar primes que no es puguin guanyar. Hi ha diverses maneres de reduir les primes d’assegurança i gaudir d’una cobertura completa d’assegurança d’automòbil barata. Aquí hi ha algunes maneres senzilles de pagar primes baixes per a una cobertura de qualitat:

• Trieu un pla de facturació intel·ligent: cal buscar companyies d’assegurances que ofereixin esquemes de facturació convenients, com ara mensual, trimestral, anual o semestral, de manera que el comprador pugui triar un pla que s’ajusti a les seves necessitats i, finalment, pagui en el moment en què / ella està còmoda.

• Aneu amb compte a l’hora de seleccionar un pla de cobertura: es pot pagar primes baixes deduint un o un altre tipus de cobertura de la seva pòlissa en funció de les seves necessitats. Per exemple, si un condueix un cotxe vell amb un gran quilometratge, és possible que preferiu eliminar la cobertura integral o de col·lisió de la seva pòlissa i reduir les primes a pagar.

• El tipus de cotxe: el tipus de cotxe que s’opta per conduir té un impacte directe en les tarifes de l’assegurança del cotxe. Els cotxes cars són costosos d’assegurar i, per tant, les seves primes seran més elevades. També cal tenir en compte que l’antiguitat del cotxe també pot afectar les primes. Com més vell és el cotxe que condueix, menys primes s’ha de pagar.

• Historial de conducció net: si el registre de conducció està net, és a dir, sense cap bitllet ni accident, el conductor pot gaudir de descomptes en les primes i gaudir d’una assegurança d’automòbil econòmica amb cobertura total.

• Evita les pòlisses conjuntes: si el conductor opta per un paquet de pòlisses conjuntes, la tarifa de l’assegurança del cotxe augmentarà automàticament, sobretot si l’altra persona és un adolescent. Els conductors adolescents són propensos a més accidents i, per tant, són obligats a pagar les primes més altes. Així doncs, és aconsellable evitar aquest tipus de pòlisses per abaixar les primes.

• Preu deduïble: es pot gaudir de primes significativament més baixes si s’opta per franquícies més altes. Tot i que això augmentarà les possibilitats de pagar de la pròpia butxaca en situacions de risc, però la prima a pagar en conjunt es reduirà segur.

Tenint en compte tots els factors clau anteriors, es pot estalviar fàcilment en les seves primes i gaudir dels avantatges d’una assegurança d’automòbil barata per a una cobertura total.

Dit tot això, molts conductors propietaris de cotxes clàssics encara podrien tenir els seus dubtes al descobert. Posseir un cotxe clàssic no és semblant al d’altres motoristes. Així doncs, aquí teniu una descripció detallada del tipus d’avantatges, els propietaris de cotxes clàssics poden beneficiar-se i al mateix temps gaudir d’una cobertura completa d’assegurança d’automòbil barata, com la resta de propietaris d’automòbils.

Tarifes d’assegurança barates per a cotxes clàssics:

Quan l’empresa parla de cobertura per a cotxes clàssics, aquí hi ha una llista de cotxes dels quals probablement està parlant la companyia d’assegurances:

• Morris Marina

• MGB

• Cotxes Alfa-Romeo

• Ford Cortina

• Vauxhall VX220

• Hillman Imp

• Austin Seven

• Manta

• Triomf

• Jaguar

• MX5

• Opel

Cal tenir clar el fet que no totes les companyies d’assegurances poden oferir una cobertura assequible per a tots els cotxes clàssics anteriors. Hi ha poques companyies d’assegurances que cobreixen tots els cotxes clàssics, inclosos els cotxes que tenen només 5 anys.

Si un decideix optar per la qualitat per sobre de la quantitat per assegurar aquests cotxes clàssics, els següents són els avantatges que es poden gaudir:

• Cobertura de valor real: mentre busqueu una assegurança d’automòbil barata a prop meu, cal optar per una companyia d’assegurances que ofereixi una cobertura del valor acordat pel valor real del cotxe en lloc de pagar només el valor de mercat.

• Descomptes en unitats de quilometratge limitat: les companyies d’assegurances que ofereixen una cobertura de qualitat no només oferiran descomptes en unitats de quilometratge limitat, sinó que també asseguraran els cotxes clàssics que es condueixen més sovint.

• Pòlissa d’acomiadament: preferiu sempre les companyies d’assegurances que ofereixin una cobertura total i acceptin reclamacions tant per riscos d’accident com de robatori de cotxes clàssics.

• Descomptes en membres de clubs: mentre s’assegura els cotxes clàssics, es pot beneficiar de descomptes de fins a un 15% en membres de diferents clubs de propietaris de cotxes clàssics o altres afiliacions específiques com els entusiastes del club jaguar.

• Assegurança de kit de cotxe: és millor optar per companyies d’assegurances que ofereixen assegurances de kit de cotxe.

• Cobertura per modificacions: l’assegurança de cotxe clàssic també ha de cobrir els càrrecs per modificacions fetes al cotxe.

• Altres cobertures especials: els plans de cobertura de qualitat també poden incloure cobertures especials, com ara una cobertura de lloguer de noces o una cobertura de pista/ral·li. Aquests no són molt habituals però es poden incloure a petició dels propietaris del cotxe.

Si un opta per comprar una assegurança d’automòbil barata en línia, s’han de tenir en compte tots els factors o avantatges anteriors per obtenir la millor pòlissa possible. Un pot, però; deixar un o més dels beneficis anteriors només en funció dels interessos i necessitats de cadascú. Però també és molt recomanable i avantatjós tenir tots els avantatges anteriors mentre escolliu una assegurança de cotxe clàssic.

En una nota general, cal entendre el fet que definitivament és possible gaudir dels avantatges d’una assegurança d’automòbil barata per a una cobertura total, sempre que la qualitat no s’hagi de comprometre per tal d’estar segur de càrrecs inesperats a la llarga.

[ad_2]

Source by Girish Patel

Add Comment