Breu presa: Ford Focus 2009

[ad_1]

És gairebé un cop de sort que el Ford Focus estigui tan bé. Redissenyat per a l’any model 2008, els crítics van assenyalar que Ford Europa estava rebent un model completament modernitzat i actualitzat, mentre que els conductors nord-americans i canadencs tenien una lleugera variació del tema original. És evident que Ford devia pensar que als consumidors nord-americans no els importaria la diferència de disseny.

Les vendes de Ford Focus han augmentat molt

Malgrat els recels d’alguns membres de la premsa d’automoció, el Ford Focus ha tingut èxit i la companyia està a punt de vendre 240.000 unitats als Estats Units el 2008, un augment d’aproximadament un 25% respecte al 2007. No, no és l’estil el que està guanyant persones més, més aviat dues característiques importants que estan ajudant el Focus a tenir èxit. Si us plau, seguiu llegint i examinarem aquest èxit i, a continuació, feu una ullada breu al model 2009.

Pots dir SYNC? – A partir de l’any model 2008, la nova tecnologia de Microsoft va començar a trobar el seu camí a la majoria dels models Ford. Com a equipament opcional, Microsoft SYNC és un sistema de comunicació del cotxe totalment integrat i activat per veu que permet als conductors mantenir la vista a la carretera mentre truquen als amics, seleccionen cançons, demanen menjar, etc. Disponible exclusivament als productes Lincoln, Ford i Mercury de l’any model 2008, SYNC ha estat comercialitzat amb èxit per Ford per cridar l’atenció sobre la seva línia de productes, inclòs el Focus orientat als joves.

Pots dir un excel·lent quilometratge de combustible? – A mesura que els preus del combustible van augmentar per sobre dels 4 dòlars per galó a principis d’any, de sobte els cotxes petits van entrar en favor. No només un cotxe petit, atenció, sinó els que van oferir la quantitat de combustible més alta. Utilitzant un 2.0L I4 combinat amb una transmissió manual de 5 velocitats, el Focus aconsegueix 24 mpg per la ciutat, però uns 35 mpg molt buscats a l’autopista. Aquesta darrera xifra és especialment atractiva per als consumidors que tenen llargs desplaçaments a la seva feina, una xifra que treu l’agulla dels alts preus de la gasolina.

Canvis per al 2009

S’ofereix com a models de dues i quatre portes, el canvi més significatiu per al 2009 és que el coupé s’aixeca la cara. Una nova fascia davantera, rodes de 17 polzades i llums antiboira són ara equipament estàndard, canvis de disseny destinats a millorar l’atractiu juvenil del Focus. Amb un MSRP base de 15.920 dòlars, el coupé Focus 2009 té un preu competitiu amb el Honda Civic, Chevy Cobalt, Nissan Sentra i Toyota Corolla, els seus principals competidors. Cada Focus està equipat amb aire condicionat, sis airbags estàndard i un reproductor de CD/MP3.

Another Redo and The Fiesta

La iteració actual del Focus es mantindrà durant l’any model 2010 abans que es presenti un model completament nou. Com a part del pla “One Ford” de la companyia, el fabricant d’automòbils introduirà sis models europeus al mercat nord-americà a partir del 2009, inclosos el Focus de pròxima generació i el Fiesta, un cotxe més petit que el Focus i capaç de lliurar almenys 40 mpg. a l’autopista.

Tant si compreu un Ford Focus com si no, l’èxit del cotxe es basa en millores tecnològiques i màrqueting intel·ligent. També s’han ofert incentius als compradors, estalvis que poden reduir la càrrega financera de la cartera.

[ad_2]

Source by Matthew Keegan

Add Comment