Com aconsegueixen els vehicles híbrids aquest gran quilometratge de gasolina?

[ad_1]

El terme que realment s’aplica és HEV, que significa vehicle elèctric híbrid. Aquests són els vehicles més eficients en combustible disponibles per a la majoria de nosaltres.

Tot i que la configuració real pot variar a causa de les intencions de disseny del fabricant, generalment combinen un motor de gasolina petit (segons els estàndards de vehicles habituals) amb un motor elèctric.

Tot i que el motor de gasolina fa la major part de la locomoció a velocitats d’autopista, quan es requereix menys combustible, també està disponible per proporcionar la potència addicional que el motor elèctric no pot proporcionar o mantenir durant molt de temps.

La combinació de bateria / motor elèctric pot fer que el cotxe es mogui en alguns casos, mantenir els sistemes sense que el motor de gasolina hagi de funcionar al ralentí a les parades, com ara els llums i en la conducció, i pot ajudar el motor de gasolina mentre impulsa el vehicle híbrid per la carretera. No només s’estalvia combustible mentre el motor elèctric manté els sistemes del vehicle en el que normalment serien situacions de ralentí, sinó que això significa que s’emet menys contaminació a l’aire, normalment dins dels límits de les nostres zones més contaminades… les nostres ciutats.

Durant el rodatge del vehicle, especialment en situacions de descàrrega, es recarrega la bateria que proporciona energia al motor elèctric. Quan es frena a velocitats més lentes (a la ciutat, stop-and-go), la frenada regenerativa s’utilitza generalment per aturar el cotxe en lloc dels propis frens. En la frenada regenerativa, el motor elèctric realment canvia de polaritat, convertint-se en un generador elèctric que recarrega la bateria. Aquest canvi de motor a generador crea un parell invers que s’utilitza per frenar i aturar el vehicle. A velocitats d’autopista, es produeix una frenada normal.

De vegades, la càrrega de la bateria pot baixar per sota del nivell necessari i, en aquests moments, el petit motor de gasolina s’encén automàticament per recarregar la bateria.

Fins i tot amb els híbrids, però, hi ha diferents tipus de vehicles per satisfer les necessitats del consumidor. Hi ha SUV híbrids, camions i sedans de mida petita i mitjana com el Toyota Prius, que és un dels vehicles híbrids més eficients de combustible disponibles, amb una mitjana d’uns 50 MPG. Els vehicles híbrids més grans, com els SUV i els camions, tendeixen a proporcionar economia de combustible en un sentit relatiu. L’economia de combustible d’aquests vehicles híbrids més grans tendeix a ser aproximadament igual a una berlina de gasolina.

[ad_2]

Source by Donovan Baldwin

Add Comment