Comprar un cotxe usat: valorar les vostres necessitats

[ad_1]

Si esteu comprant un cotxe usat, probablement voldreu estalviar diners. Això vol dir que has de prioritzar allò que és més important per a tu en un cotxe. Aquest article t’ajudarà a valorar les teves necessitats i els teus desitjos, perquè puguis trobar un cotxe que s’adapti perfectament a tu.

Cost

Mireu el cost d’un cotxe. No té sentit comprar un aparador amb camions de 40.000 dòlars completament carregats si només us podreu permetre un camió de 4.000 dòlars en primer lloc. Quan estigueu establint el vostre pressupost per al vostre cotxe, assegureu-vos de tenir en compte quant serà probable l’assegurança, quanta gasolina gastareu (tot i que aquesta xifra canvia, el millor és anar tenint com a mínim una idea), i manteniment regular. Per pressupostar el manteniment, haureu d’estimar els costos de 4 canvis d’oli a l’any, més uns diners addicionals per si de cas. Els cotxes d’ocasió són, bé, usats: no són nous, generalment no tenen garantia. Si voleu una garantia, penseu a comprar un cotxe usat al concessionari, que sovint pot oferir garanties fins i tot en vehicles usats.

Idoneïtat

Quin tipus de conducció fas? Probablement no necessiteu un gran SUV amb tracció a les quatre rodes si conduïu principalment per ciutat. Per contra, si vius en una carretera de grava, és possible que et sentis més còmode conduint a l’hivern si tens alguna cosa més gran que un neó. Per a la majoria dels conductors, la manera de conduir un cotxe significarà que esteu obert a moltes opcions. Tanmateix, si aquest és un factor limitant, és important tenir-lo en compte.

Si sou un viatger, haureu de tenir en compte altres factors. És possible que no vulgueu comprar un cotxe amb un quilometratge molt elevat, perquè afegireu les milles a aquest odòmetre. És possible que vulgueu trobar un cotxe que tingui seients molt còmodes per millorar el vostre viatge. Les coses que podrien ser menys importants, com l’equip de música, es tornen molt més importants quan passes molt de temps al cotxe cada dia.

Mira

Algunes persones preferirien tenir un cotxe que sembli bo o prestigiós. Està bé admetre que ets una d’aquestes persones. Per exemple, per 3.500 dòlars és possible que pugueu comprar un Honda Civic de 6 anys; aquests mateixos diners també et podrien comprar un BMW molt més antic. Si valoreu les aparences, no us mentiu quan aneu a comprar. Voleu aconseguir un cotxe que us encantarà, i no té sentit mirar els Ford Focus si l’únic que us farà gaudir és un Ford Mustang.

Carrega

Amb quantes persones viatja habitualment? Quin és el nombre més gran de persones que has agafat al teu cotxe actual alhora? Si encara no tens cotxe, estima el nombre de persones que tindràs amb tu de manera regular. Si només conduïu unes 7 persones durant el torneig d’hoquei un cop a l’any, probablement podeu ometre la compra d’un monovolum. Tanmateix, si normalment conduïu tres persones, pot ser un dolor aconseguir un vehicle de dues portes. Per als conductors de camions, voldreu tenir en compte la quantitat de càrrega que generalment poseu a la part posterior del vostre camió per ajudar-vos a jutjar la vostra compra.

El teu préstec

No només voleu obtenir el préstec de cotxe adequat, sinó que voleu obtenir el préstec de cotxe adequat. És més prudent tenir el vostre finançament alineat abans d’anar a un concessionari. Podeu establir préstecs de cotxe usat a qualsevol banc: però un tipus de préstec de cotxe usat sovint passat per alt és anar a una cooperativa de crèdit, on generalment podeu obtenir interessos més baixos que en un banc important. Per obtenir més informació sobre préstecs, (i ni tan sols intentarem vendre-te un préstec!) Visita http://www.theguideto-carloans.com.

Al final

Seràs tu qui condueix. Preneu les decisions en funció de les vostres necessitats i del que creieu que és correcte. Tot i que és fantàstic rebre molts consells (i, de vegades, ajuda a portar algú expert en mecànica per comprovar el cotxe), tenir en compte aquests fets us ajudarà a triar el cotxe adequat.

[ad_2]

Source by Andrew Dillan

Add Comment