Consells d’estalvi de gas: conceptes bàsics de finances personals

[ad_1]

Si ets com jo, detestes gastar diners en gasolina. Sobretot el moment en què, sense cap motiu, puja cinc o deu cèntims durant la nit. Molts dels meus clients que busquen ajuda per a finances personals busquen consells per estalviar diners en determinades àrees. De moment, em centraré en com gestionar els diners en relació amb la vostra economia de combustible. Tingueu en compte que és de vital importància que tingueu un pressupost de bona qualitat perquè tingueu un objectiu de despesa predeterminat en gasolina. Podeu cercar a Google diverses eines pressupostàries o anar al nostre enllaç de recursos per obtenir un full de càlcul detallat del pressupost. Aquí teniu tres consells molt útils.

Condueix amb prudència – El Lincoln Town Car de la meva àvia té un quilometratge. És increïble el canvi de l’indicador quan accelero ràpidament (imaginant que no és un cotxe municipal, però pretenc que és un Ferrari) en lloc de prendre-ho amb calma. Els estudis han demostrat que l’acceleració ràpida, l’excés de velocitat i la frenada brusca poden reduir l’economia de combustible un 33% a l’autopista i un 5% a la ciutat. Per tant, preneu una lliçó de la meva àvia si voleu aprendre a gestionar millor els diners, conduir amb seguretat i més lentament. Menys accidents, estalvi de combustible.

Utilitza el control de creuer – A més de la capacitat del creuer per permetre relaxar les cames en viatges llargs, també t’ajuda a evitar l’excés de velocitat que consumeix més gas. A més, limita la freqüència amb què baixeu la velocitat, cosa que fa que accelereu més sovint per tornar a la velocitat. El creuer no només us estalviarà gasolina, sinó que, a mesura que l’utilitzeu com a mètode per gestionar els diners, evitareu aquests costosos bitllets per excés de velocitat.

Compra vehicles eficients en combustible – Hi ha molts beneficis amb aquest. Els cotxes més petits i més eficients en combustible també són menys cars fora del lot. Quan mostro als meus clients com gestionar els diners i ser més frugal, la seva elecció d’un cotxe sol jugar un paper important. Estalvieu diners en efectiu en la compra i els vehicles més petits són molt millors en gasolina. Quan vaig comprar un Honda Civic del 2008, es va qualificar per al programa de descomptes ecològics del Canadà. Vaig rebre 1.000 dòlars del govern.

Així que sé com t’agradaria semblar ric i reeixit i tenir gent a tot arreu mirant el teu gran SUV, però és dolent per al medi ambient i per a la teva cartera. En la majoria de les lliçons sobre com gestionar els diners que tinc amb els meus clients que estan pensant a comprar un vehicle nou, els dic que escollin cotxes que siguin millors amb gasolina. No només tindran més diners per estalviar per al seu futur després de comprar el cotxe, sinó que també estalviaran molts diners en efectiu en la seva gasolina. Cerqueu en línia o consulteu el nostre full de càlcul de pressupost per esbrinar quin cotxe us podeu permetre i quin vehicle us estalviarà més diners.

[ad_2]

Source by Brandon Schmid

Add Comment