Construeix el teu convertidor d’hidrogen per a cotxes: com fer funcionar el teu cotxe amb hidrogen?

[ad_1]

Vols aprendre com pots construir el teu propi convertidor d’hidrogen per al teu cotxe i fer funcionar el teu cotxe amb hidrogen? Gairebé tots els conductors del món busquen noves maneres d’alimentar els seus cotxes i maneres d’estalviar en el consum de gasolina. Això es deu a l’augment dels preus que fa que el combustible arribi a nivells inabastables per a la majoria de la gent.

Hi ha moltes maneres de fer-ho. Comprovar contínuament el motor i els pneumàtics del cotxe pot millorar el rendiment del cotxe i ajudar-vos a estalviar una mica de gas, o podeu utilitzar una font alternativa de combustible com l’hidrogen.

1. Controleu el vostre cotxe per augmentar el consum de gasolina

Comprovar la pressió de l’aire dels pneumàtics del cotxe cada mes pot augmentar el consum de gasolina fins a un 4%. A més, revisar el filtre d’aire pot augmentar el quilometratge fins a un 10%. Tanmateix, la millor manera encara seria fer funcionar el cotxe amb aigua.

2. Feu funcionar el vostre vehicle amb aigua

Hi ha una nova tecnologia que circula per Internet que consisteix a convertir l’aigua en energia per al motor del teu cotxe. S’ha demostrat que ajuda molts conductors a estalviar en la despesa de combustible i augmentar el consum de gasolina. Aquesta tecnologia s’ha difós a Fox News en un reportatge de vídeo i està creant molt interès entre el públic en general.

3. Quins són els beneficis que descriu l’informe de vídeo?

En poques paraules, personalment he millorat l’economia de combustible fins a un 75% i també he millorat la potència del meu cotxe. El meu cotxe també crema gasolina de manera més neta ara ja que s’alliberen menys emissions de carboni del meu automòbil.

4. Com construir el vostre propi sistema d’hidrogen a demanda?

Aquest sistema costa uns 150 dòlars o menys per construir i instal·lar al vostre cotxe. No es modificarà cap peça del teu cotxe. Haureu de comprar algunes peces i materials en una ferreteria i després muntar el sistema a casa amb una guia pas a pas.

[ad_2]

Source by Judd Marshall

Add Comment