Cost de propietat a llarg termini: cotxe usat

[ad_1]

El cost de propietat a llarg termini: tingueu en compte això quan compreu el vostre cotxe nou usat.

Probablement el factor més pesat que la gent té en compte a l’hora de comprar un cotxe és el preu. És molt habitual decidir un preu fins i tot abans de començar a comprar cotxes. Els compradors, òbviament, estan influenciats per l’estil, el rendiment i les característiques, però els principals col·laboradors estan relacionats amb el cost. Aquests “factors de preu” consisteixen en els següents: quilometratge de gasolina, costos de reparació (tant rutinàries com inesperades), amortització (valor de revenda), assegurances i, per descomptat, el preu. Aquest article descriurà exactament quins són aquests diferents factors i com utilitzar-los per avaluar el vostre cotxe nou d’ocasió. En el futur us proporcionaré un exemple personal d’una anàlisi de costos de propietat que vaig fer quan vaig decidir si em quedava el meu cotxe actual o si la comprava. una de diferent.

Però primer, aquí teniu un esquema de quins són els diferents factors i com avaluar-los:

Millatge de gas: aquest s’explica per si mateix. Esbrineu quantes milles conduireu el vostre cotxe cada any i calculeu el cost que gastareu en gasolina durant un any. Quan calculeu aquest preu de la gasolina, hauríeu de trobar el cost d’un galó de gasolina a la vostra ciutat i utilitzar una taxa de creixement del 10% per al preu cada any (el 10% és l’augment mitjà del preu d’un galó de gasolina entre 2002 i 2012). ).

Costos de reparació: aquest tampoc és massa complex, però algunes persones deixen de banda certes coses. Per exemple, moltes persones no tindran en compte els canvis d’oli en aquesta comparació, perquè tots els cotxes necessiten canvis d’oli. Però, és important investigar el preu dels canvis del petroli. Un mercedes necessitarà un tipus especial d’oli que pot costar més de 100 dòlars. De manera similar, un Escalade requerirà un canvi de pneumàtic més sovint que un yaris a causa de la diferència de pes. També és important analitzar els costos de reparació inesperats. Això pot ser bastant difícil d’avaluar, però podeu obtenir una representació decent dels costos de reparació inesperats d’un cotxe en funció de les classificacions de fiabilitat de llocs web com autos.msn.com.

Amortització: aquest és un factor de cost difícil, però molt important, que molta gent passa per alt. Prenguem per exemple que vas comprar un Kia Rio sedan nou (amb moltes opcions per fer-lo amb un preu de 15.500 $) i un Honda Civic nou (model base, a partir d’uns 15.500 $). Si els vau conduir tots dos 50.000 milles durant un període de 5 anys, quin es vendria per més? Sens dubte el cívic- amb diferència. El motiu és perquè el Kia es deprecia ràpidament. Els Kia de 5 anys no tenen molta demanda, però els Civic de 5 anys tenen una demanda molt alta. Així, encara que tots dos cotxes tinguin el mateix preu inicial, els mateixos costos d’assegurança i gasolina i els mateixos costos de reparació, el Kia segueix sent el cotxe més car a causa de la seva alta taxa d’amortització.

Assegurança i preu: aquests dos factors s’expliquen per si mateixos: podeu obtenir una cotització d’assegurança gratuïta per a vosaltres mateixos a la majoria de llocs web d’assegurances d’automòbil; geico.com té un sistema de cotitzacions força fort. Els preus dels cotxes usats a la vostra zona es troben a autotrader.com o a cars.com.

Al meu proper article, us explicaré els càlculs reals del cost de mantenir el meu cotxe actual o comprar-ne un de més nou.

[ad_2]

Source by Patrick Waterman

Add Comment