Cotxes híbrids 2008

[ad_1]

Si voleu comprar un cotxe o camió híbrid del 2008, assegureu-vos de no deixar-vos enganyar pensant que “híbrid” significa automàticament més eficiència de combustible. No n’hi ha prou que el vostre cotxe o camió híbrid emeti menys emissions, també ha de ser eficient en combustible o no esteu ajudant el medi ambient tant com us penseu. I, com que pagareu més per un híbrid i la gasolina supera els 3 dòlars el galó, aquesta és una consideració important.

Sovint, els fabricants d’automòbils nord-americans se centren massa en el rendiment a costa de l’eficiència del combustible. Com a exemple, el Toyota Prius del 2008 arriba a 48 mpg i emet 4 tones anuals de diòxid de carboni, mentre que el Chevy Tahoe obté un total de 20 mpg i emet 9,2 tones de diòxid de carboni anualment. Marcar la diferència! Especialment per a les persones que es plantegen comprar un híbrid per raons mediambientals.

Quan considereu comprar un cotxe híbrid del 2008, recordeu tenir en compte diverses coses.

Un factor és que solen ser més cars, però no necessàriament mantenen el seu valor de revenda. Depèn del model. Si esteu comprant un híbrid, no penseu pagar per la diferència de preu estalviant combustible.

Una altra és que el vostre mecànic favorit pot no ser capaç de treballar amb híbrids, més enllà de les nocions bàsiques com els canvis d’oli, deixant-vos atrapat amb haver d’utilitzar un concessionari, que també sol ser més car.

També tingueu clar què voleu d’un cotxe híbrid. Els híbrids més petits aconsegueixen un quilometratge molt millor que els vehicles més grans. Els híbrids més grans aconsegueixen una millor acceleració però amb un cost en quilometratge. A més, tingueu en compte com penseu utilitzar el vostre híbrid… viatges llargs, viatges per la ciutat, transport de coses… ja que tot això s’ha de tenir en compte en quin cotxe híbrid és millor per a vosaltres i la vostra família.

Assegureu-vos de llegir les ressenyes dels diferents cotxes híbrids del 2008 que us interessen. Òbviament, Consumer Reports és un recurs excel·lent, igual que Car and Driver (caranddriver.com). I, quan sigui possible, consulteu també les opinions dels propietaris.

Per exemple, la qualificació dels editors de Car and Driver per a l’híbrid Honda Civic del 2008 va ser de 7/10. No obstant això, els usuaris el van puntuar amb un 9/10 i l’única queixa dels comentaris dels propietaris va ser el soroll de la carretera. Aquest tipus de revisió, en combinació amb les de professionals, us poden ajudar a decidir quin cotxe híbrid 2008 és millor per a vosaltres.

[ad_2]

Source by Steven H. Longoria

Add Comment