Estalvieu diners amb un cotxe eficient en combustible

[ad_1]

L’estalvi de combustible millorat us estalvia diners cada vegada que ompliu el dipòsit!

L’eficiència del combustible és una consideració econòmica enorme a l’hora de comprar un cotxe. De fet, comprar un cotxe que sigui 10 milles per galó més eficient en termes de consum de combustible que una altra opció que us pugui interessar us pot estalviar fins a 10.000 dòlars durant el temps que tingueu el cotxe.

Quan compreu el vostre proper cotxe, una de les vostres primeres preguntes hauria de ser: “Quin tipus d’economia de combustible té?” Els preus de la gasolina són tan imprevisibles que és essencial que us prepareu per l’augment dels preus fent que l’economia de combustible sigui la vostra prioritat número u, de manera que pugueu tornar a fer de conduir un plaer no tan culpable!

Selecció d’un cotxe eficient en combustible

 • Aquí teniu un exemple de fueleconomy.gov: un vehicle que aconsegueixi 30 MPG us costarà 610 $ menys de combustible cada any que un que aconsegueixi 20 MPG (suposant 15.000 milles de conducció anuals i un cost de combustible de 2,44 $). Durant un període de cinc anys, el vehicle de 30 MPG us estalviarà 3.050 dòlars. Ara això és un bon tros de canvi!

 • També hi ha calculadores de costos de combustible i d’estalvi que es poden utilitzar per ajudar-vos a prendre una decisió informada a l’hora de comprar el vostre nou vehicle eficient en combustible.

Un bon lloc per començar és en línia a fueleconomy.gov, on podeu revisar el quilometratge i les classificacions d’emissions de tots els vehicles que es venen actualment.

Un altre bon lloc és edmunds.comque també inclou les xifres de quilometratge de l’EPA a la pàgina “Especificacions” de cada vehicle.

Si estàs cansat de buidar la cartera cada vegada que omples, a continuació, trobaràs una llista de cotxes classificats com els més eficients en combustible per Consumer Reports. Aquests begudes de gas que es mostren a continuació també són fàcils de portar a la cartera.

 • Ford Fiesta SFE

 • Mitsubishi I-MIEV

 • Ford Focus elèctric

 • Nissan Leaf

 • Chevrolet Volt

 • Chevrolet Cruze Eco

 • Toyota Prius

 • Honda Civic HF

 • Hyundai Accent

 • Hyundai Veloster

 • Mazda 3

Conduir un vehicle eficient en combustible no només us estalviarà diners en gasolina, sinó que aquesta decisió també té altres avantatges més amplis. Redueix els costos de dependència del petroli, redueix el canvi climàtic i augmenta la sostenibilitat energètica. Clarament, és una decisió amb la qual et pots sentir bé!

Si esteu preparats per comprar aquest nou cotxe eficient en combustible, la vostra cooperativa de crèdit local ofereix opcions de finançament assequibles i competitives tant en automòbils nous com en automòbils usats. Algunes cooperatives de crèdit fins i tot oferiran un descompte per a cotxes eficients en combustible, per a vehicles amb una qualificació de 40 mpg en carretera o superior. Així estalviareu interessos mentre estalvieu gasolina.

[ad_2]

Source by Patrick Redo

Add Comment