Estàs pensant en el lloguer de cotxes? Consulteu la llista dels més venuts de tots els temps

[ad_1]

No és cap secret que la gent de tot el món ha tingut una història d’amor a llarg termini amb els seus automòbils. Només cal que mireu totes les persones que volen llogar cotxes nous o comprar alguna cosa nova i amigable amb el gas, com un Toyota. Malgrat la caiguda de l’economia, els cotxes encara tenen demanda. Aquí teniu 10 dels cotxes més venuts de tots els temps.

10) Chevrolet Impala 1958-present: des del seu debut el 1958, l’icònic Impala ha venut 14 milions d’unitats impressionants. Va començar com un vehicle de luxe de gamma alta i s’ha convertit en un dels sedans de quatre portes més populars de tots els temps.

9) VW Passat 1973-present: s’ha declarat que aquest cotxe ha “salvat” Volkswagen i ha venut 14,1 milions d’unitats des del seu debut. Va ser el primer vehicle de la companyia amb un motor refrigerat per aigua i tracció davantera.

8) Honda Accord 1976-Actualitat: l’Accord es ven a més mercats mundials que qualsevol altre automòbil i fins ara ha venut 15,8 milions d’unitats. El 1982, va ser el primer cotxe japonès construït als EUA

7) Ford Model T 1908-1927: El clàssic Model T va ser el primer cotxe que es va produir en sèrie mitjançant el sistema de línia de muntatge. També va ser el primer cotxe assequible per a la majoria dels nord-americans de classe mitjana. En els seus 19 anys al mercat es van vendre 16,5 milions d’unitats.

6) Honda Civic 1972-present: el Civic ha estat un dels millors venuts durant gairebé 35 anys gràcies a la seva combinació inigualable d’alta qualitat, preu baix, naturalesa còmode i gran consum de gasolina. Des de la seva creació l’any 1972, s’han venut 17,7 milions d’unitats.

5) Ford Escort 1967-2003: aquest cotxe va ser produït per la divisió del Regne Unit de Ford i va ser el seu primer “cotxe mundial”. Aquest subcompacte va ser dissenyat per atendre els britànics i els europeus continentals amb fam de gas. El 1967 va ser el cotxe més venut del Regne Unit.

4) Volkswagen Beetle 1938-1979: El 1931, el Volkswagen “Kafer” es va fer realitat gràcies al finançament agressiu del Tercer Reich de Hitler. Introduït als EUA a principis dels anys 60, el “Bug” es va convertir en sinònim de cotxes importats durant aquest període. Després d’haver venut 2,3 milions d’unitats impressionants durant la seva execució, el Beetle actualment té el rècord del tipus de carrosseria més llarga del món de tots els temps.

3) VW Golf 1974-present: aquest cotxe es va presentar inicialment com a reemplaçament del Beetle més venut. Des de l’any 1974 s’han venut 25 milions d’unitats i s’estan comptant.

2) Ford F-Series 1948-Actualitat: La Ford F-Series és la línia de camionetas de mida completa més venuda de Ford Motor Co., la més popular és la Ford F-150. La sèrie F va ser el vehicle més venut als EUA durant 23 anys i el camió més venut durant 31 anys.

1) Toyota Corrolla 1966-Actualitat: El Corolla ofereix un nom fiable, d’alt rendiment i un preu baix, que l’ha convertit en un puntal als mercats mundials. Des de 1966 s’han venut 32 milions d’unitats. El cotxe ha passat per 10 grans canvis de disseny, però segueix sent l’epítom de l’estil subcompacte.

Per tant, si esteu pensant a llogar un cotxe, hauríeu de consultar un d’aquests models populars (excepte el Model T, per raons òbvies) mentre feu una prova de conducció al concessionari. Segur que trobareu un guanyador entre la llista!

[ad_2]

Source by Mark Etinger

Add Comment