Ets un cotxe intel·ligent? – Compra d’un cotxe d’ocasió

[ad_1]

Què has de recordar a l’hora de comprar un cotxe? Recordeu que és una inversió, així que assegureu-vos que sigui la correcta. La majoria de la gent tendeix a buscar l’aspecte, la brillantor, el motor i altres característiques semblants. Es recomana prendre una decisió informada tenint en compte tots els aspectes següents:

Història del cotxe

Comprar un cotxe usat pot ser difícil i una mica una aposta. Podeu posar les probabilitats al vostre favor si coneixeu tot el que podeu saber sobre la història del cotxe. Això inclou el nombre de propietaris anteriors, si el cotxe va estar implicat en algun accident, qualsevol fallada mecànica anterior i el seu historial de manteniment.

Assegureu-vos que l’odòmetre del cotxe no ha estat manipulat

Només cal que mireu els quadres de comandament per veure si hi ha marques o si està solt. Això és generalment un signe de manipulació. Busqueu també adhesius de servei sota el capó o dins del cotxe. Contindran les últimes lectures i les podeu comparar amb la lectura actual.

Quilometratge raonable

Els preus indicats per als cotxes suggereixen que el quilometratge raonable hauria d’estar al voltant de les 12.000 milles a l’any. Per a un cotxe amb un quilometratge molt superior o en pitjor estat, el preu de venda hauria de ser més baix.

No signeu mai un acord “tal com està”.

Llegiu tota la documentació abans de signar. Acordeu una garantia d’almenys 30 dies, mai saps què esperar amb un cotxe de segona mà. En signar un acord “tal com està”, una vegada que conduïu el vehicle fora del solar, qualsevol cosa que surti malament serà el vostre problema.

No compartiu

No compartiu mai aquesta informació amb el número de distribuïdor amb el vostre distribuïdor. No es recomana.

Compreu al voltant

No et conformis amb el primer cotxe que veus. Es venen molts cotxes de segona mà, segur que en podeu trobar un que s’adapti al vostre pressupost i estil.

Tenint en compte aquestes idees, segur que podeu prendre una decisió informada.

[ad_2]

Source by Neeraj Sachdeva

Add Comment