Funcionen els estalvis de combustible? Consells senzills per estalviar combustible i diners

[ad_1]

Si voleu estalviar diners i no gastar-ho tot en gasolina, hi ha algunes maneres fàcils de fer-ho. La gent sovint es pregunta “Funcionen els estalviadors de combustible?” Aquí teniu algunes idees fàcils d’estalviar combustible que funcionen i us ajuden a estalviar diners en el procés.

Hi ha algunes maneres de mantenir el cotxe en bon estat per estalviar combustible. Els filtres d’aire bruts són una de les principals maneres en què la gent no estalvia combustible. Podeu comprovar el vostre filtre d’aire fàcilment mantenint-lo a la llum del sol. Si la llum del sol no la travessa, cal substituir-la. Quan el vostre filtre d’aire està brut, restringeix l’entrada d’aire al motor, cosa que fa que el rendiment i l’economia de combustible siguin molt baixos. Una de les idees més fàcils per estalviar combustible és comprar un cotxe sense tots els aparells fantàstics i després mantenir-lo així. Quan afegiu rodes, pneumàtics i llantes nous, és molt probable que creïn resistència al rodament i, per tant, disminueixin l’eficiència del combustible. Una idea fàcil d’estalviar combustible és utilitzar tots els aparells de luxe quan vulgueu lluir una mica, però quan porteu el vostre cotxe per a viatges llargs, torneu-hi a col·locar els pneumàtics i les llantes originals per obtenir un viatge més suau i un millor mpg de combustible. Una altra idea per estalviar combustible és comprar un cotxe més petit. És obvi que els cotxes grans són menys eficients en combustible que els cotxes petits, però els cotxes petits avui són més espaiosos que mai. Els fabricants d’automòbils han començat a dissenyar cotxes petits per sobreviure a l’impacte dels vehicles més grans, de manera que la seguretat no és realment un problema. Els SUV són bons als estats que tenen tempestes de neu terribles, però si vius en un estat o una ciutat on el clima no és perillós per a les condicions de conducció, per què no et quedis amb un cotxe més petit que faciliti l’estalvi de combustible?

A més de mantenir el vostre cotxe en bon estat i triar el que millor s’adapti a les vostres necessitats, hi ha algunes idees senzilles d’estalvi de combustible que podeu fer al cotxe que ja teniu. Queda’t amb camions a l’autopista, especialment en un embussos de trànsit. Els camions, especialment les grans plataformes, saben que es necessita molt menys combustible per mantenir un cotxe en moviment que per aturar-se i marxar, de manera que si rodes amb els camions mantenint una velocitat constant, estalviaràs combustible i, per tant, estalviaràs diners. Una altra idea és utilitzar només el que necessiteu pel que fa al combustible. Baixa les finestres en comptes d’utilitzar l’aire condicionat. O, si conduïu ràpid, enrotlleu les finestres perquè la resistència al vent no sigui un factor en l’eficiència del combustible.

Llavors, funcionen els estalvis de combustible? [http://www.rslgreenfuelsaver.com] És obvi que si seguiu totes les idees enumerades aquí, els estalvis de combustible funcionen i funcionen bé.

[ad_2]

Source by Robert Clemm

Add Comment