Informes d’inspecció de subhasta de cotxes japonesos desmitificats

[ad_1]

Les subhastes de cotxes al Japó són una bona manera per als importadors d’automòbils d’arreu del món d’aconseguir cotxes de bona qualitat, de baix quilometratge i altres vehicles usats a preus fantàstics.

Tanmateix, per aprofitar al màxim les oportunitats que us ofereixen aquestes subhastes de cotxes japonesos com a concessionari d’automòbils, heu d’assegurar-vos que enteneu els informes d’inspecció de cotxes. Com a comprador ben informat, podeu assegurar-vos d’eliminar l’or i evitar errors costosos.

En aquest article, veurem junts qui fa aquests informes d’inspecció de subhastes i què hi podeu trobar.

Si et prens seriosament a l’hora de comprar cotxes a les subhastes de cotxes al Japó, has de seguir llegint.

Introducció ràpida: què són aquestes subhastes de cotxes japonesos?

Hi ha uns 86 llocs de subhastes diferents al Japó. Un dia normal veurà des d’uns 7.000 fins a més de 40.000 cotxes usats i altres vehicles venuts en aquestes subhastes a tot el país.

Un bon exportador de cotxes japonès donarà als seus clients accés a totes aquestes subhastes mitjançant un sistema en línia. Potser us trobeu a un o dos continents de distància del Japó, però asseureu-vos davant de l’ordinador i accediu directament a aquesta gran selecció de cotxes RHD i LHD immediatament.

Introduïu una oferta amb un clic del ratolí i deixeu que l’exportador de cotxes del Japó s’ocupi de la resta. Unes setmanes més tard el cotxe arribarà al port perquè el recolliu.

Inspeccions de cotxes usats a les subhastes de cotxes japonesos

Les subhastes de cotxes al Japó utilitzen mecànics experimentats per inspeccionar tots els vehicles que venen. Aquests inspectors treballen in situ en el cas de la majoria de subhastes, o fora del lloc als concessionaris d’automòbils en el cas excepcional d’Aucnet.

La inspecció de la subhasta cobreix tots els aspectes del cotxe, des de les zones mecàniques i el xassís, fins a l’estat exterior i interior. Els inspectors de la subhasta d’automòbils són exhaustius en el seu enfocament, amb l’única advertència que no condueixen el cotxe a velocitats superiors a les de l’aparcament i, òbviament, no poden desmuntar el vehicle per comprovar els llocs realment difícils d’arribar.

Informe de l’inspector de la subhasta

L’inspector de la subhasta de cotxes escriu les seves notes a l’o-kushon hyo (full de subhasta). Utilitzarà una combinació de sistemes de puntuació, descripcions escrites i un diagrama de l’exterior per donar als lectors una bona idea de l’estat del cotxe usat.

Grau general de la subhasta

Les subhastes d’automòbils al Japó assignen una qualificació global a cadascun dels cotxes inscrits a la subhasta setmanal.

No us recomano que us confieu únicament en aquesta nota quan considereu si heu de presentar una oferta o no. Haureu de comprovar també la resta d’informació detallada que l’inspector ha escrit al full de la subhasta.

(Un bon exportador de cotxes japonès us podrà oferir una traducció professional d’aquests detalls.)

Dit això, la nota global de la subhasta té un paper important per ajudar-vos a reduir el camp dels candidats potencials a la licitació. Aquí teniu un breu resum de les diferents qualificacions:

Graus 7, 8, 9 o S – Es refereixen a cotxes nous amb només quilometratge de lliurament.

Grau 6 – De vegades, aquesta nota pot ser equivalent a les qualificacions anteriors, però els cotxes amb aquesta nota de subhasta normalment tindran una mica més que el quilometratge de lliurament.

Grau 5 – Són vehicles en excel·lents condicions, molt propers a l’estàndard nou, però amb diversos milers de quilòmetres al comptaquilòmetres.

Grau 4.5 – Un cotxe en excel·lent estat, però amb fins a unes desenes de milers de quilòmetres al rellotge.

Grau 4t – Un cotxe bo i sòlid que normalment té menys de 100.000 km al rellotge.

Grau 3.5 – Un vehicle de més quilometratge o un que necessitarà alguna feina per netejar.

Grau 3 – Ja sigui un cotxe de molt quilometratge o un que és generalment accidentat.

Grau 2 – Vehicles molt rugosos normalment amb forats de corrosió el motiu d’aquesta baixa qualitat.

Grau 1 – Normalment un cotxe molt modificat que té un motor o transmissió diferent, o que té un turbocarregador de recanvi. Altres possibilitats són els cotxes usats amb danys per inundacions o extintors.

Grau R, RA, A i 0 (zero) – Són cotxes que han tingut algun tipus de reparació d’accidents. En un extrem de l’escala les reparacions seran un únic panell substituït per un petit soroll d’estacionament, mentre que a l’altre extrem hi ha vehicles que han d’haver rodat en un accident als quals s’han substituït gairebé tots els panells.

Vehicles sense classificació – Es venen tal com estan a la subhasta sense o gairebé cap informació sobre el seu estat. Per tant, són molt arriscats i poden suposar un augment dels costos addicionals si no poden conduir o moure’s.

Alguns d’aquests graus són més comuns que d’altres. Per exemple, els cotxes usats de grau 3.5 i 4 representaran aproximadament el 50% de la subhasta d’un dia determinat, mentre que només hi haurà un grapat de cotxes de grau 1 el mateix dia.

Graus interiors i exteriors

Els inspectors de subhastes de cotxes japonesos assignen lletres per indicar l’estat interior i (de vegades) exterior del cotxe. De nou, aquestes són designacions molt àmplies, igual que la qualificació general de la subhasta, i és molt important llegir els detalls dels comentaris dels inspectors per obtenir una imatge completa de la condició.

Bàsicament, “B” es considera “estat mitjà, tenint en compte l’antiguitat i el quilometratge del cotxe”. Per tant, una qualificació interior de “A” significa que l’interior està per sobre de la mitjana, i si és “C”, llavors està per sota de la mitjana.

El “Mapa de cotxes”

Aquest és un diagrama de l’exterior del cotxe, i normalment es troba a la cantonada inferior dreta del full de subhasta.

L’inspector de la subhasta ho marcarà amb una combinació de lletres i números per indicar danys a l’exterior del vehicle.

Aquí hi ha algunes designacions bàsiques:

A = rascar

U = dent

S = rovell (de la paraula japonesa sabi)

C = corrosió

W = desnivell del panell (generalment causat per cops del panell)

Aquestes lletres també solen anar seguides d’un número per indicar la gravetat. Per tant, “1” és el menys greu i “4” és el més greu. A la pràctica, els japonesos són tan exigents amb aquestes coses que alguna cosa com “A1”, que significa la rascada més petita, amb prou feines és visible a l’ull.

Comentaris dels inspectors de subhastes de cotxes japonesos

A més de l’anterior, l’inspector també escriurà comentaris sobre el cotxe usat mentre el revisa. Òbviament, com més alta sigui la nota del cotxe, menys probabilitats hi haurà de tenir informació addicional escrita al respecte. Així, un cotxe de grau 3 tindrà molts més comentaris que un cotxe de grau 5.

L’excepció d’això poden ser els cotxes que tinguin un gran nombre de modificacions i peces de recanvi instal·lades que l’inspector enumera al full de subhasta.

Encara que pugui semblar que la nota general, les notes interiors i exteriors i el mapa del cotxe us donen prou informació per fer una oferta, recomano als compradors que s’assegurin que aquests comentaris es tradueixin de manera professional abans de prendre la decisió final de oferta.

Un cotxe de grau 5 o superior pot no tenir sorpreses, però amb qualsevol cosa per sota, és possible que l’inspector hagi escrit alguna cosa que pugui influir en la vostra decisió de tirar endavant una oferta o no. Per això és molt important buscar un exportador de cotxes japonès que ofereixi traduccions de qualitat professional de fulls de subhasta.

Observacions finals

Les subhastes d’automòbils al Japó ofereixen una gran selecció de cotxes usats a bon preu, i el règim d’inspecció de la subhasta significa que podeu obtenir una bona i detallada imatge de l’estat de qualsevol vehicle abans de fer una oferta.

Tot i que pot semblar descoratjador comprar cotxes usats de mig món, aquests informes d’inspecció de subhastes de cotxes japonesos fan que el procés de trobar bons vehicles sigui més fàcil i fiable.

[ad_2]

Source by Stephen Munday

Add Comment