Inicieu un negoci de lloguer de cotxes per a casaments

[ad_1]

Iniciar un negoci de lloguer de cotxes per a casaments a temps parcial pot ser una excel·lent manera de tenir i fer funcionar un cotxe clàssic o de prestigi amb molt poc o cap cost. Fins i tot podríeu tenir un motor gratuït.

Si el vostre quilometratge anual és molt baix (pot ser que estigueu jubilat o viviu molt a prop del vostre lloc de treball), fer servir un cotxe clàssic com a únic vehicle pot ser rendible si teniu un negoci de lloguer de cotxes per a casaments a temps parcial.

Si el vehicle s’ha fabricat abans de l’1 de gener de 1973, no s’ha de pagar l’impost de circulació. També podeu obtenir una assegurança de cotxe clàssic barata amb un quilometratge anual limitat.

Tanmateix, si el vostre quilometratge anual és elevat i necessiteu un cotxe eficient en combustible per a un ús normal, podeu comprar un segon cotxe adequat per al lloguer de cotxes per a casaments i iniciar aquest negoci per menys de 2.000 £. Un amic meu va comprar un Jaguar XJ6 de 1996 per només 1.500 lliures esterlines a la finca d’un propietari d’un pub difunt el 2009. Havia cobert només 45.000 milles, estava en perfecte estat amb l’historial de servei complet de Jaguar i l’eina de recanvi i el kit de bombetes de recanvi encara es trobaven. el seu embolcall retràctil! No et preocupis per ser un voltor, ningú més volia aquest cotxe pels seus elevats costos de funcionament i la credibilitat de carrer de la matrícula.

Hi ha un munt de cotxes com aquest per aquí, només cal que mireu.

El primer any, si feu 15 casaments a 200 £ per casament, us tornaràs els diners i tindreu un cotxe que probablement encara valgui el que vau pagar per ell, o potser fins i tot més.

A punt per a l’any que ve i estàs en camí cap a un Rolls-Royce o un Bentley, i cobres molt més.

No tingueu la temptació d’iniciar el vostre negoci de lloguer de cotxes per a casaments comprant un Rolls Royce per 5.000 £. Ho sé, tots els hem vist anunciats a aquest preu, a Internet i en altres llocs, però aneu amb compte abans de comprar. El Rolls-Royce Royce Silver Shadow i el Cornich són cotxes preciosos, un plaer conduir, però els costos de funcionament i reparació són horribles. Hi ha un munt de trucs vells que s’han pintat de blanc, plens de farciment corporal i després s’han fet fins a mort al circuit del casament. Estaràs comprant un malson.

Personalment, crec que un Rolls-Royce o un Bentley són els millors cotxes per al lloguer de cotxes per a casaments, però espereu fins que tingueu uns 10.000 £ i compreu-ne un de bo amb un historial de servei complet a un distribuïdor de confiança.

Comenceu el vostre negoci amb modestia i després avança.

També podeu utilitzar el vostre vehicle per fer treballs de cinema i televisió, però això és una altra història!

[ad_2]

Source by Michael T J Hawkins

Add Comment