Jeep usat: eviteu els errors que vaig cometre

[ad_1]

He comprat la meva part justa de cotxes dolents en la meva època i crec sincerament que si algú m’hagués donat un millor consell, hauria pogut evitar una gran quantitat d’errors en el camí. Tinc la intenció d’oferir-te algun tipus de guia perquè no cometis els mateixos errors de criteri.

Quan vaig fer setze anys, els meus pares em van ajudar a comprar un Toyota Tercel de vuitanta-dos. Té una transmissió manual i funciona molt bé. El vaig mantenir durant dos anys i vaig fer-hi tot el manteniment. Vaig canviar els frens i vaig posar a punt el motor quan era necessari. També vaig instal·lar un sistema de so que era d’última generació i molt fort. Estava molt orgullós del cotxe i el vaig tenir fins que el meu germà el va estavellar i va ser una pèrdua total quan tenia disset anys.

Quan vaig anar a la universitat, vaig comprar un Saturn Sedan als meus empresaris. M’hauria agradat molt comprar un Jeep d’ocasió, però l’oferta que em van fer va ser una que no podia deixar passar. Tenien el cotxe com a cotxe familiar i el volien vendre, així que vam acordar un preu just i els vaig comprar el cotxe. Fins i tot em van ajudar a trobar un préstec amb un gran tipus d’interès. Em va encantar molt aquest cotxe perquè no li vaig haver de fer cap feina perquè era un cotxe més nou que no necessitava gairebé cap manteniment. Tot el que havia de fer era portar el cotxe al lloc de canvi d’oli cada tres mil quilòmetres aproximadament. Això va ser realment tot el manteniment que vaig haver de fer i això m’agrada molt d’aquest cotxe.

Després del Saturn, el meu pare em va vendre el seu Pontiac Grand Am. Em va agradar molt aquest cotxe perquè era un model esportiu i tenia molta potència sota el capó. Tenia un interior de cuir molt agradable amb uns seients calefactors increïbles que eren realment importants en ple hivern al mig oest. No va ser tan divertit com ho hauria estat un Jeep Usat, però em va agradar i gaudir molt d’aquell cotxe.

El cotxe que tinc ara és un Honda Civic. El vaig aconseguir per al meu cotxe pràctic i encara estic buscant un Jeep d’ocasió com el meu cotxe divertit. Algun dia aviat, rebré un Jeep usat i estaré completament satisfet amb tots els cotxes que he tingut al llarg del camí.

[ad_2]

Source by Pete Ridgard

Add Comment