L’amplada dels pneumàtics pot influir en el quilometratge de gasos?

[ad_1]

Avui, tothom està buscant la resposta a un millor consum de gasolina. Els propietaris i conductors de vehicles estan a la recerca constant de secrets, cures miraculoses, augments de l’economia i una gran sort per reduir el quilometratge de gasolina, els preus i el consum de combustible. Hi ha diverses raons per les quals els vehicles poden aconseguir “milles per galó” bones o dolentes. Hi ha tants factors que afecten aquesta àrea de preocupació, però, hi ha una variable que amb prou feines es discuteix però que influeix molt pel que fa al consum de combustible. Aquesta variable és l’amplada del pneumàtic. Els pneumàtics tenen una gran influència en el funcionament d’un cotxe o camió a la carretera. Continueu llegint per saber com la mida dels pneumàtics pot afectar l’economia de combustible i el quilometratge de gasolina a la carretera.

Tenint en compte la resistència al vent i al gir

Hi ha dues coses a tenir en compte a l’hora de pensar en els pneumàtics i el seu efecte en el total de milles per galó; un és la resistència al vent i l’altre és la resistència al rodament. Quan un cotxe circula a velocitats més altes, experimenta una major resistència al vent, la qual cosa significa un resultat d’estalvi de combustible més baix.

La resistència al rodament és l’impacte que té la carretera sobre els pneumàtics i com afecta el seu rendiment. Si canvieu les característiques (mida i amplada) dels vostres pneumàtics, influirà en la interacció que tingui amb la carretera; afectant així el consum de gasolina. Aquí és on l’amplada dels pneumàtics pot començar a influir en el quilometratge de gasolina.

Molta gent creu que canviant l’alçada dels pneumàtics d’un cotxe, poden augmentar la seva economia de combustible. Aquesta no és una idea fiable. Ja veus, els comptadors de velocitat estan calibrats específicament al nombre de revolucions que fa un conjunt de pneumàtics per milla mentre condueixes. Si es substitueix el conjunt original de pneumàtics, el calibratge s’apagarà i els canvis en l’economia de combustible es veuran difuminats.

Els pneumàtics més curts es calcularan a més milles per galó perquè faran moltes més revolucions per milla. Això afecta negativament el consum de combustible perquè fa que el motor del cotxe funcioni a més revolucions per aconseguir les mateixes velocitats. Els pneumàtics més alts faran tot el contrari mentre continuen oferint una lectura inexacta.

Amplada del pneumàtic vs. Milles per galó

L’amplada dels pneumàtics és un dels únics factors de mida dels pneumàtics que poden influir positivament en el consum de gasolina. Per exemple, un pneumàtic estret tindrà menys resistència al vent, resistència al rodament i pes, augmentant així el quilometratge de gas. Si trieu un pneumàtic més estret, tingueu en compte que poden fer que les característiques de maneig del cotxe siguin més difícils de controlar.

El millor és instal·lar sempre els pneumàtics de la mida adequada per al vostre vehicle en particular. Un tècnic o mecànic professional de pneumàtics no tindrà cap problema per ajudar-vos a esbrinar-ho. A més, mantenir els pneumàtics completament inflats pot millorar el nombre total de milles per galó.

[ad_2]

Source by Sarahbeth Kluzinski

Add Comment