L’hidrogen com a font de combustible alternativa

[ad_1]

Si ets com la majoria de nosaltres als Estats Units, estàs començant a buscar una mica d’alleujament a la bomba. L’altre dia vaig omplir el meu cotxe amb 11 galons i el preu va arribar a una mica més de 44 dòlars. Així és, els temuts 4 $ / galó. Com que condueixo molt, i també m’agrada conduir cotxes clàssics, he estat mirant molt seriosament els combustibles alternatius.

BioDiesel és una resposta viable.

Durant una estona vaig tenir un Mercedes 300D Turbo Diesel de 1984 i vaig provar-hi el BioDiesel unes quantes vegades. Funcionava molt bé (igual que el dièsel normal, però amb menys sutge) i la potència semblava ser la mateixa, però em costa arribar on visc i no tinc espai per instal·lar un sistema de destil·lació adequat per netejar i netejar. preparar el combustible. Sí, en realitat podeu cremar oli vegetal pur en un motor dièsel, però acostuma a ser una mica sòlid quan es refreda, de manera que primer cal tractar-lo una mica.

Així que, tot i que el BioDiesel és una cosa fantàstica i si el podeu obtenir amb un bon subministrament (i podeu obtenir un vehicle dièsel), per descomptat, feu-ho.

Aleshores, què fer amb els meus gasers? Vaig mirar l’etanol, però els estudis demostren que es necessita més energia per fer créixer el blat de moro i perfeccionar-lo de la que obtenim del combustible d’etanol, o que el marge és tan prim que simplement no és viable. Els estudis també mostren que si tot el blat de moro cultivat als EUA s’utilitzés per a etanol, encara només proporcionaríem el 6% del combustible necessari. El metanol funciona, però és una mica més difícil d’aconseguir i, com l’etanol, només és adequat per utilitzar-lo com a additiu per millorar una mica el gas normal.

Mai he estat fan dels híbrids; simplement no aconsegueixen el quilometratge que esperaria obtenir una veritable alternativa. Segur que poden aconseguir 50 MPG en el millor dels casos, però un Honda Civic coupé de 1982 podria aconseguir 62 MPG. Aleshores, quin és el gran problema? Els híbrids també vénen complets amb bateries recarregables grans i desagradables, una de les pitjors coses per al medi ambient. I sincerament, no oblidem el major residu d’un cotxe: el cotxe i el procés de fabricació d’aquest cotxe. Els cotxes nous generen molts residus i vull alguna cosa que ampliï els meus vehicles existents i els faci més viables.

Això significa bàsicament això: què més puc cremar al meu cotxe que sigui bo per al medi ambient i que tingui baixes emissions?

La resposta: hidrogen.

Sé el que estàs pensant, “va, senyor, no vull conduir amb una bomba!” I sincerament, qui ho faria? Curiosament, quan els vehicles que cremen gas s’estaven tornant habituals, molta gent estava molt preocupada per com era el gas inflamable i el perillós que era circular amb dipòsits. Com a resultat, hem sobreviscut. També podem construir tancs molt millors aquests dies. Hi ha vehicles de propà i gas natural que tenen dipòsits de combustible a pressió de gasos molt explosius i tenen una fuita molt baixa en la proporció d’accidents. Molt menys que un dipòsit de gas de metall prim.

Noruega fins i tot té una carretera d’hidrogen que abasta diversos centenars de milles i té estacions de combustible al llarg d’ella. Islàndia està treballant en un escenari similar. L’hidrogen és un combustible viable i comença a agafar-se.

Però això encara no tracta la meva preocupació pel fet que vull alguna cosa que funcioni als meus cotxes actuals. Poden cremar hidrogen? Sí, sí que poden. Els motors moderns són molt capaços de cremar hidrogen. De vegades requereixen una mica d’ajust en les seves relacions aire-combustible, però poden cremar gairebé qualsevol cosa que es pugui comprimir i encendre amb una espurna.

Si teniu la capacitat d’aconseguir un bon subministrament d’hidrogen i coneixeu un mecànic competent, podeu convertir el vostre cotxe en un cremador H. Tanmateix, això és poc probable, i la perspectiva de transportar tancs d’hidrogen pesats al meu maleter no em va omplir d’entusiasme. Així que vaig mirar una mica més enllà.

I vaig trobar sistemes de conversió HHO.

Sabia que l’hidrogen era l’element més comú de l’univers, i sabia que és l’ingredient principal de l’aigua. El que no sabia és que hi ha un procés provat i veritable per extreure l’hidrogen de l’aigua. S’anomena aigua electrolitzada. Els electrolitzadors tenen 2 (o més) barres o plaques a l’aigua. Aleshores fan funcionar electricitat entre llavors i el procés trenca l’enllaç entre l’oxigen i l’hidrogen de l’aigua, fent que s’emeti un gas anomenat HHO.

Malauradament, aquest procés és lent i en l’actualitat no és factible apagar el cotxe completament, però hi ha maneres d’afegir aquest gas HHO al combustible. El que implica és un petit electrolitzador que converteix l’aigua en gas HHO al cotxe segons sigui necessari. S’engega quan el cotxe arrenca i aleshores s’allunya alegrement. No afegeix una gran quantitat de HHO, i en la majoria dels cotxes és millor no fer-ho. El que sí que afegeix és més oxigen i prou hidrogen perquè el teu cotxe cremi la seva gasolina més ràpidament.

No entraré en detalls, però gran part de la potència i l’eficiència d’un cotxe prové de quan es crema el combustible, no de com o quant. Com més ràpid es crema, més potència es tradueix en fer girar el motor. Tots hem tingut una gasolina molt dolenta una o dues vegades i pots sentir com el teu cotxe no té tanta potència. Això sol ser perquè el gas no es crema prou ràpid o completament.

L’addició d’HHO sembla ajudar-ho realment i proporcionar una combustió significativament millor i una transferència de potència al motor.

Hi ha molts productes que us poden ajudar a aprofitar aquesta tecnologia. Una d’aquestes ofertes és d’Hydro Fuel Solutions i el seu producte Super Hydro 2 (389 dòlars EUA). A més, sembla que hi ha molta gent que ofereix informació sobre com construir el vostre propi generador d’hidrogen, com ara Water4Gas, que per 97 dòlars proporcionarà més de 400 pàgines d’informació sobre com crear el vostre propi generador i enganxar-lo a l’home.

Òbviament, s’adrecen a diferents mercats, el Super Hydro 2 és per a persones que volen un producte complet i funcional i coses com el llibre electrònic Water4Gas és per a persones que volen aprendre com funciona i ajustar i optimitzar el seu procés.

He començat a jugar amb la conversió HHO i estic fent proves exhaustives abans de publicar els meus números, però semblen prometedors. Asseguraré de publicar els resultats quan hagi acabat i mostraré si he pogut estalviar diners a la bomba o no (no serà bo) o si hauré d’esperar a una nova tecnologia avançada i un cotxe nou per guardar la meva butxaca.

[ad_2]

Source by Michael D Cooper

Add Comment