Lloguer de cotxes a Nairobi, Kenya: conducció automàtica, amb xofer i quilometratge il·limitat

[ad_1]

D’on vinc, tenim una dita que diu que “els vehicles no van a negociar el dot”. En altres paraules, les negociacions del dot no són un espectacle. El teu vehicle pot avariar-te i avergonyir-te davant dels teus sogres. Qui vol un amic que et defrauda durant aquella ocasió tan especial? En qualsevol cas, la vida no és senzilla. Com sabeu i jo sé, un cotxe no és 100% fiable, ja que es pot avariar fins i tot en l’ocasió més important. No obstant això, es poden minimitzar o evitar les avaries si es pren la decisió correcta des del principi. El cotxe a llogar dependrà de la destinació i finalitat. És per oci, família, negocis, transport o fer

Avantatges del lloguer de cotxes:

El lloguer de cotxes també es coneix com a lloguer de cotxes o llogar un cotxe és la millor opció si voleu visitar diverses destinacions a Kenya. A diferència dels safaris organitzats on les rutes i els horaris són fixos, permet un alt grau de flexibilitat i, per tant, descobriment. Així mateix, el lloguer de cotxes suposa un major grau de privadesa, seguretat i independència. A diferència dels safaris en grup que reuneixen persones de diferents interessos i procedències, el lloguer de cotxes significa que els vostres interessos no es distreuen.

Cotxe de lloguer a Nairobi.

El cotxe a llogar dependrà de la destinació i finalitat. És per oci, família, negocis, transport o simplement vols substituir la teva avaria? Si viatgeu a l’interior del país, un RAV4 s’encarregarà de la majoria de les carreteres. Tanmateix, si esteu pensant en el nord de Kenya, més enllà del lloc d’arquers, i en Rumuruti, aconseguiu un magistral -Land-cruiser, no del tipus SUV Prado, sinó un de real. Assegureu-vos que també teniu alguns pneumàtics nous. Tanmateix, si assistiu a una reunió de negocis, podeu obtenir un saló impressionant. Si portes la teva mascota en un dia assolellat o a la platja, pots aconseguir un descapotable. Per al transport, hi ha vies petites i grans, incloses empreses de neteja i expedició.

Quines són les vostres opcions de lloguer de cotxes?

En general, hi ha quatre opcions de lloguer disponibles per a vostè. Conducció automàtica, amb xofer, 4×4, quilometratge il·limitat i lloguer d’anada. L’opció de triar dependrà de les teves preferències i condicions vigents. Si us trobeu incòmode quan una altra persona està al volant, feu una conducció automàtica. També es recomana la conducció automàtica quan necessiteu un grau més elevat de privadesa. D’altra banda, els que necessiten més temps per gaudir del paisatge i relaxar-se millor amb l’opció de conductor. Un conductor local també és resistent quan no esteu familiaritzat amb els costums locals, els idiomes, etc. Al meu entendre, un conductor local no només és una font d’informació valuosa, sinó que també és el vostre guàrdia de seguretat. És el vostre intèrpret de les arts locals, la qual cosa augmenta l’experiència global. Un avantatge important d’utilitzar un conductor és que, com a molt, només estàs obligat a alimentar el cotxe. Qualsevol cost incidental que s’aporti al vehicle llogat és responsabilitat de l’empresa.

Lloguer de cotxes especials:

El lloguer de cotxes de seguretat és un element que està entrant al mercat per a uns quants selectes. La celebritat i el transport d’objectes de valor és una categoria diferent. Per a aquests dos, no només necessiteu equipaments especials (cotxes blindats), sinó que també necessiteu personal de seguretat i serveis de xofer qualificats. Un bon exemple és l’elaborada seguretat que es va buscar quan es va fer una gira mundial a la copa del món. Aquesta categoria de lloguer de cotxes està disponible per acords especials perquè requereixen guàrdies armats en alguns casos.

Com llogar el teu cotxe:

Propòsit, Propòsit i de nou propòsit. Per què necessites el cotxe? Això hauria d’estar sempre a la teva ment. Un cop decidit això, el primer pas és fer un aparador. El mercat de lloguer de cotxes a Kenya és ampli. Empreses internacionals com Herz, Budget, Europcar estan representades a Nairobi i Mombasa. Si anar locals o utilitzar multinacionals és la vostra pròpia elecció. Però tingueu sempre en compte que, al cap i a la fi, entren en joc els elements de pressupost i continuïtat. Feu una recerca i reduïu les vostres opcions a dues o tres agències com a màxim i envieu-los consultes. Pregunteu què inclou les seves opcions de lloguer. Mireu el tema del combustible. Qui ha de donar combustible al cotxe? Aquí hi ha dues opcions. Una empresa de lloguer de cotxes pot deixar la responsabilitat de l’aprovisionament de combustible al llogater o, alternativament, us pot fer servir. La millor opció és, per descomptat, que l’empresa de lloguer de cotxes porti el cotxe amb el dipòsit ple i el tornis el dipòsit ple. Alternativament, poden portar el cotxe buit i tu també el retornes buit. Si deixeu que l’empresa de lloguer de cotxes us pagui el combustible, acabeu pagant moltes primes. Nota, si decidiu llogar un cotxe buit i tornar-lo buit, no podreu reclamar cap combustible al cotxe al final del lloguer. Omplir el cotxe als tallers de lloguer de cotxes també pot ser car per a vostè. Una millor opció és comprar prou per portar-vos a la benzinera pública. A més del tema del combustible, la continuïtat és un tema important. Com reaccionarà l’empresa en cas d’avaria?

Aventura i descoberta:

A més del combustible, l’opció de quilometratge us hauria de preocupar. El lloguer de cotxes és una qüestió d’aventura i descoberta. Recordeu que esteu llogant un cotxe per estar lliure de qualsevol restricció de mobilitat. Personalment, aniré per quilometratge il·limitat en qualsevol moment. Aquesta opció no us restringeix a un radi determinat. Pot semblar car, però per als aventurers, és barat a la llarga. Fins i tot si voleu mantenir-vos dins d’un radi específic, només heu de buscar un quilometratge il·limitat. El centre de la ciutat de Nairobi pot semblar restrictiu, però una hora en cotxe us porta a grans extensions d’espais oberts i a l’espai tan buscat per respirar.

Els contractes de lloguer de cotxes difereixen d’una empresa a una altra. El procediment normal és buscar inclusions i exclusions. Tingueu en compte les cobertures de l’assegurança obligatòria i les cobertures extres o recomanades. Algunes cobertures inclouran els passatgers i deixaran el conductor. En aquest cas necessitareu una cobertura d’assegurança personal. Les companyies d’assegurances locals estaran encantades d’oferir-vos una cobertura de viatge mensual. AAR oferirà als viatgers una cobertura d’evacuació per si necessiteu atenció mèdica d’emergència.

El dia del lloguer, assegureu-vos d’inspeccionar el cotxe que us donen per evitar pagar les reparacions dels danys acumulats abans del lloguer. Algunes empreses multinacionals han estat acusades de cobrar a diversos hostes desprevinguts pel mateix dany. No caigueu en aquest truc. Comproveu el cos per si hi ha dents. Cal assenyalar qualsevol defecte. Comproveu el fil del pneumàtic i assegureu-vos que no estiguin gastats. Recorda que ets responsable de qualsevol trencament de pneumàtics.

Punts de lloguer:

En arribar a Nairobi, podeu llogar un cotxe a l’aeroport. Una opció és contactar amb el vostre agent de viatges perquè us estigui esperant un cotxe.

Aquells que van a un safari estan millor amb una opció de lloguer de cotxe inclosa amb assegurança, subsidi per al conductor, combustible i tarifes d’entrada al parc. D’aquesta manera els convidats s’asseuran i gaudiran sense molèsties. Tanmateix, si esteu familiaritzat amb el país, podeu fer un safari amb conducció automàtica. No obstant això, sempre és bo tenir companyia.

Assegurança: la majoria dels cotxes vindran amb l’assegurança a tercers obligatòria. Tanmateix, algunes empreses comptaran amb cobertes completes. Pregunteu a la vostra assegurança d’operador que ofereix.

Conducció

A Kenya, la regla de la carretera és mantenir-se a l’esquerra. Al voltant, les persones que vénen de dretes tenen llibertat de pas. Nairobi pot ser un malson fins i tot per al conductor més experimentat, però si mantens la calma, arribaràs al teu destí d’una sola peça i tranquil. Dit simplement, deixa el pas fins i tot quan no sigui necessari. El conductor del transport públic també anomenat conductor Matatu pot ser molt cortès i groller alhora. T’intimidarà perquè cedeixis, però quan les coses no estan a favor seu, ell és el primer a cedir. És probable que una mica de pluja faci de Nairobi una ciutat Jam. El meu millor consell en aquests moments és només relaxar-se a la seva oficina i esperar que la bogeria desaparegui.

Lloguer de cotxes:

Si us allotgeu per una estona curta o la vostra empresa no s’ha de preocupar amb el manteniment i l’eliminació de rutina, només heu de llogar. No obstant això, vés amb compte amb l’acord que subscriu. Algunes empreses poden vendre’t un cotxe per la porta del darrere en nom del lloguer.

[ad_2]

Source by Nyagah Samuel

Add Comment