Manteniment de cotxes: realment ajudarà el consum de gasolina?

[ad_1]

A mesura que els preus de la gasolina continuen augmentant, la indústria de l’automòbil està en plena vigència promocionant els beneficis del manteniment dels cotxes. Molts tallers de reparació fins i tot tenen serveis personalitzats d’estalvi de combustible. Tot i que mantenir el cotxe és realment important, realment estalvia gas? Abans de respondre això, fem un pas enrere i mirem el manteniment d’automòbils dels cotxes actuals.

La primera pregunta que hem de fer és: què necessita el meu cotxe (segons el fabricant) perquè es consideri “mantingut”. Els cotxes actuals ja no tenen taps de distribuïdors, rotors, punts i una varietat d’altres components d’encesa, de manera que aquests no necessiten manteniment. Molts vehicles ara vénen amb peces de servei estès, com ara bugies de platí de 100.000 milles i filtres de combustible de per vida. Els intervals de canvi d’oli s’han ampliat a 5.000 milles o més. El canvi d’oli de 3.000 milles és història antiga. Els rentats de refrigerant i els serveis de transmissió no són necessaris fins a 100.000 milles, si no. Tanmateix, fins i tot si realitzem tots els serveis anteriors, augmentaran l’eficiència del combustible? Probablement no. A menys que el vostre vehicle no estigui encès (és a dir, que no funcioni amb tots els cilindres), és probable que el vostre consum de gasolina estigui bé.

Aleshores, quina part del manteniment del cotxe afecta negativament el consum de gasolina per al conductor mitjà d’un vehicle de model tardà? Tres coses: pressió dels pneumàtics, filtres d’aire i excés de carboni.

Pressió dels pneumàtics: Configurar la pressió dels pneumàtics és gratuït i és el millor servei de manteniment que podeu realitzar per mantenir la màxima eficiència del combustible. És així de senzill.

Filtres d’aire: Els filtres d’aire es poden tapar després d’una quantitat considerable de conducció i poden restringir el flux d’aire, cosa que no permetrà que el combustible es cremi de manera eficient. Això també pot provocar una acumulació excessiva de carboni, que pot reduir milles per galó. La bona notícia: els filtres d’aire són barats (entre 15 i 30 dòlars), són fàcils d’instal·lar i, en general, només necessiten canvis cada 30.000 milles.

Excés de carboni: Hi ha un altre servei de manteniment d’automòbils que “pot” ajudar a consumir gasolina. S’anomena servei de neteja del sistema de combustible. Alguns centres de reparació l’anomenen manteniment automàtic d’injectors de combustible o servei d’injecció de combustible. Simplement, els productes químics s’afegeixen al vostre sistema de combustible a través d’una varietat d’orificis per netejar l’excés de dipòsits de carboni a les vostres vàlvules, pistons i col·lectors d’admissió. Aquest carboni que es forma de manera natural (en excés) no és bo per al quilometratge de gas. L’excés de carboni absorbeix la gasolina, que d’altra manera s’utilitzaria per alimentar el vostre vehicle. Tanmateix, abans d’esgotar-vos i gastar els 150 $ + per fer aquest servei, hi ha una consideració important: el servei només funcionarà per als vehicles que ho necessitin. En altres paraules, sí, les coses funcionen, però és possible que el vostre vehicle no tingui cap acumulació de carboni excessiva. No rentaries roba neta, oi?

Quan veieu aquests serveis d'”estalvi de combustible” per entre 100 i 300 dòlars, probablement inclouran un filtre d’aire, una comprovació de la pressió dels pneumàtics i un servei de neteja del sistema de combustible. Si us pregunteu si el vostre vehicle ho necessita o no, pregunteu-vos el següent:

1) Faig servir gasolina de qualitat constantment? 2) He substituït el meu filtre d’aire almenys cada 30.000 milles? 3) He comprovat la pressió dels meus pneumàtics recentment?

Si pots respondre afirmativament aquestes preguntes, probablement estàs bé. Comprar gasolina barata i sense nom de tant en tant està bé. Substituir el filtre d’aire i ajustar la pressió dels pneumàtics és de sentit comú. A més, si conduïu com l’àvia, sortiu a l’autopista i premeu el pedal vertical del peu dret “fins al terra” fins que el vostre vehicle acceleri a velocitats a les quals no us sentiu massa còmode. A continuació, repeteix unes quantes vegades més. Això ajudarà a netejar l’excés de carboni – GRATIS – menys el cost del combustible. Ves amb compte. Compte amb els policies.

En resum, seguiu les directrius del vostre fabricant per al manteniment del vostre cotxe, no les dissenyades per aquells que se’n beneficiïn més. Utilitzeu combustible de marca, configureu la pressió dels pneumàtics de tant en tant, introduïu un filtre d’aire, segons l’interval recomanat del vostre cotxe i no tingueu por de deixar caure el martell de tant en tant.

[ad_2]

Source by Theodore Olson

Add Comment