Maximitzeu els vostres estalvis de combustible “Flotant l’híbrid”

Amb l’esperit d’una vida frugal, estem canviant a tota velocitat per mostrar-vos com treure encara més profit del vostre vehicle híbrid. Independentment del títol d’aquest article, encara viatjaràs de goma a la carretera, i amb els següents consells aprendràs la millor manera de conduir un híbrid.

La meva dona i jo vam comprar un Toyota Camry Hybrid del 2013 del qual estem 100% satisfets. Ha enriquit la nostra capacitat d’estalviar dòlars en gasolina i mantenir el nostre estil de vida de vida frugal. Però només perquè tinguis un vehicle híbrid no vol dir que els teus esforços per estalviar s’aturin a la compra. Sabíeu que hi ha tècniques que podeu utilitzar mentre conduïu el vostre híbrid per extreure encara més el quilometratge del vostre vehicle? Continueu llegint per aprendre la manera adequada de conduir un híbrid.

Els híbrids aconsegueixen el seu millor quilometratge a velocitats inferiors a 45 mph. Per tant, viatjar als carrers, contràriament als consells d’abans, estalvia gasolina. A velocitats inferiors a 45 mph, podeu utilitzar l’aspecte elèctric del vostre motor per impulsar-vos sense utilitzar combustible. Com més temps puguis mantenir el cotxe en aquest mode, més distància recorreràs sense gastar ni un cèntim.

Flotant l’híbrid, explicat

Som molt afortunats de tenir un venedor expert mentre estem provant la conducció de l’híbrid. Ens va introduir en el concepte de “flotar l’híbrid”. Quan trepitgeu l’accelerador d’un vehicle híbrid, depenent del pes del vostre peu, utilitzareu el motor de gas, el motor elèctric o tots dos alhora. El motor de gas és el més costós i el motor elèctric és el més econòmic. Quan està en mode híbrid veritable, és a dir, utilitzant tant el gas com l’electricitat al mateix temps, estalvieu més del que conduïu un vehicle de gas, però no tant com si el feu servir només en el seu mode elèctric. En essència, us adoneu del major estalvi com més sovint conduïu en mode elèctric. I l’acte de mantenir conscientment el cotxe en aquest mode s’anomena flotar l’híbrid. Bàsicament condueix sense consumir gasolina.

Ara, al model Toyota Camry Hybrid, hi ha una pantalla elèctrica prop del velocímetre que indica quan el cotxe està en mode de gas, en mode elèctric, en mode híbrid o si està recarregant la bateria. Tractem aquesta pantalla com un videojoc, intentant constantment utilitzar només el motor elèctric en qualsevol moment possible, però sobretot quan viatgem a menys de 45 mph. La tècnica que utilitzem al nostre cotxe és accelerar fins al límit de velocitat, després deixar anar l’accelerador lentament fins que la pantalla mostri que estem utilitzant només el motor elèctric. Normalment aconseguim aquest mode només amb una lleugera pressió de l’accelerador. Quan condueix correctament un vehicle híbrid assumeix un estat mental de conservació i no de rendiment.

Per confirmar encara més la tècnica dels videojocs, el Toyota Camry mostra quantes milles per galó heu obtingut per cada interval en què el cotxe està encès i com més us concentreu en com el cotxe obté la seva energia, més diners podeu estalviar. . Per a mi, la meva puntuació més alta és un viatge on em vaig adonar de 54 milles al galó.

En resum, l’indicador d’estat del motor d’un híbrid no estava pensat com un timbre i un xiulet. Se suposa que us ajudarà a ser més conscient de com funciona el vostre cotxe i us ajudarà a conduir l’híbrid de manera eficient. Independentment del model híbrid que tingueu, si podeu esbrinar com flotar-lo i tenir en compte quina part del motor híbrid està funcionant, a més d’intentar mantenir-lo en mode elèctric tan sovint com sigui possible, podeu augmentar realment els estalvis. rebeu i treu encara més profit de la vostra inversió.Source by Chris Rubenstein

Add Comment