Millatge automàtic de gasolina: com estalviar gasolina

[ad_1]

El quilometratge automàtic de gasolina és les milles que recorrerà el vostre cotxe per cada galó de gasolina. Trobem el quilometratge de gasolina del teu cotxe. Gas Mileage Tracker pot imprimir informes de MPG ordenats per cotxe o per data als omplis. Es pot imprimir un informe en blanc per utilitzar-lo com a formulari per omplir manualment les dades de combustible MPG mentre esteu a la benzinera. El quilometratge de gas depèn del motor del vehicle, és a dir

El consum de gasolina ha augmentat. L’augment i després l’anada en conflicte amb diverses lleis de la física. Auto Gas Mileage Tracker és un programa MPG dissenyat per ajudar-vos a entendre i fer un seguiment del vostre quilometratge de gasolina i l’ús de gasolina. Pots fer un seguiment de les teves milles totals i el quilometratge de gasolina, les teves milles totals d’autopista i el teu quilometratge de gasolina a l’autopista, així com les teves milles de ciutat i el quilometratge de gasolina de la ciutat.

Piscina de cotxes per treballar. Intenteu no conduir durant les hores punta per reduir el ralentí al trànsit. Els fabricants d’automòbils fan el que els diem que facin amb els nostres diners. Si els consumidors trien el consum de gasolina de l’automòbil per sobre de la mida, els fabricants d’automòbils fabricaran cotxes amb un millor consum de gasolina. Els cotxes han de fer una mitjana de 27,5 milles per galó. Segons els experts, la mesura del govern sobrevalora l’economia de combustible actual en un 18 per cent.

L’eficiència del combustible és una política energètica nacional, una política econòmica i una política exterior sòlides, tot embolicat en un. Cada augment d’una milla per galó en l’eficiència del combustible dels automòbils produeix més petroli que en dos refugis nacionals de vida salvatge de l’Àrtic. L’economia de combustible, però, va caure en tots els sentits. En la conducció per carretera, el consum de gasolina automàtica va disminuir de 21 a 15 mpg; a la ciutat, va baixar de 9 a 7 mpg. FuelEconomy.gov ofereix alguns números sobre els SUV híbrids del 2007, que ens mostren que el mpg mitjà d’aquests cotxes és d’uns 30 mpg. El que això significa pel que fa a la vostra butxaca és que actualment us costarà uns 40 dòlars omplir un d’aquests nadons i podreu conduir més de 400 milles abans d’omplir de nou.

Potser la sorpresa més gran és que el Subaru Forester amb tracció integral ocupa gairebé el mateix quilometratge de combustible que el de la competència només amb tracció davantera. Això fa que sigui la millor compra i el recomanem molt si necessiteu la tracció. Potser amb l’ús d’un octà més alt en aquests motors anomenats “d’alt rendiment” podem obtenir un millor quilometratge? Potser heu deixat el cotxe al ralentí durant molt de temps. Potser heu fet moltes parades i marxa.

Els propietaris d’híbrids tampoc no han estat exempts de sentir aquest pessic. A les nostres proves, vam quedar molt per sota de les estimacions de l’EPA de 60 mpg en ciutat i 51 mpg en carretera. Els híbrids combinen motors de gas amb motors elèctrics. No cal que connecteu el vostre cotxe a la nit i obteniu un quilometratge fantàstic, amb una mitjana de 40 a 60 milles per galó per als cotxes de passatgers, com ara el Toyota Prius o l’Honda Civic híbrid.

[ad_2]

Source by Jaison Jacob

Add Comment