Millor quilometratge de gasolina per al vostre cotxe

[ad_1]

Mai he cregut en les grans conspiracions, però de vegades podria pensar en alguna cosa i veure què hi ha realment darrere de la seva motivació. El tema de la indústria de l’automòbil i els cotxes eficients en combustible em farà despotricar durant hores. No és tan dolent, però és un tema seriós amb mi. A mesura que els preus de la gasolina van començar a acostar-se als 4 galons de dòlars, la gent no està descartant la teoria de la conspiració o el meu despotricar tan ràpidament com abans.

Això és totalment incorrecte

Si feu una ullada a les milles per galó, o MPG, d’un vehicle de producció nord-americà, es queda en algun lloc de l’estadi de les mitjanes governamentals. Quan el govern eleva els requisits per al CAFÉ, els fabricants d’automòbils també augmenten les milles per galó que els seus vehicles poden aconseguir al consumidor. Es queixen d’això tot el temps perquè el públic en general està acostumat als estàndards d’economia de combustible acceptables i als beneficis d’això. Ara les empreses d’automòbils han d’intentar donar-nos l’economia de combustible i les grans actualitzacions. Poden fer-ho, simplement no els agrada.

Tingueu en compte que un Honda Civic (model 1984) que era famós per aconseguir 64 MPG a l’autopista no tenia injectors de combustible instal·lats. No disposava d’un sistema informàtic que permetés la regulació dels sistemes. Simplement tenia un carburador que és un dispositiu que té tubs dissenyats en forma de rellotge de sorra per barrejar la quantitat adequada de combustible i aire.

Llavors, per què la relació de compressió és inferior a la que era abans?

Aquesta és probablement la pregunta que us esteu fent. La resposta és senzilla i, alhora, complicada. L’octani és la quantitat de combustible que cremarà un vehicle. A les bombes de gasolina, els números que figuren en aquests diferents graus de combustible són els octans. Moltes persones simplement els ignoren perquè no saben què volen dir. Les classificacions d’octane van des de 87 fins a 93 depenent de l’altitud a la qual viviu. Com més gran sigui l’octane, més es comprimirà la mescla aire-combustible. L’any 1966, la gasolina de primera qualitat tenia un octanatge de 107. Això és el que va permetre que l’Honda Civic el 1984 obtingués el quilometratge de gasolina que va fer.

No més combustible de plom, i ara què?

Si mireu la Viquipèdia i cerqueu les classificacions d’octane, trobareu les classificacions d’octane enumerades per a cada tipus de combustible. Veureu que el metanol i l’E85 tenen valoracions molt per sobre del rang 105. Aquest és un nombre enorme. Això vol dir que si es creés un motor per cremar aquests tipus de combustible, la relació de compressió seria substancialment més alta i el quilometratge per galó i la potència del vehicle també augmentarien. Les emissions serien més baixes que abans. Els vehicles, o cotxes de combustible flexible, fets per funcionar amb el combustible E85 i alguns amb metà encara tenen relacions de compressió més baixes i no es noten beneficis. La majoria de les vegades, quan s’utilitza gasolina premium en un vehicle, gairebé no es nota cap canvi.

Què es pot fer?

Si no has entès la idea, deixa’m que te la torni a donar. Els fabricants d’automòbils només donaran als consumidors els requisits mínims que demana el govern i res més. Prendrà que el públic prengui els assumptes en les seves pròpies mans i treballarà per aconseguir que el govern i les grans corporacions canviïn la vida i les noves tecnologies. Hi ha moltes coses que podem fer o experimentar. Podeu modificar el vostre vehicle perquè funcioni amb metanol o E85. És possible que només obtingueu una millora moderada de les vostres milles per galó, però aquesta mica ajudarà al medi ambient. Per a aquells que tenen motors dièsel, l’oli vegetal es pot utilitzar com a biodièsel i per als vehicles de gasolina normals, es pot instal·lar un nou electròlit d’aigua per treure el gas HHO de l’aigua normal i utilitzar-lo com a combustible.

[ad_2]

Source by Brian Denver D

Add Comment