Onze raons per les quals hauríeu d’aconseguir un cotxe en lloc d’una bicicleta com a mitjà de transport principal

[ad_1]

Els nous motoristes tenen 35 vegades més probabilitats de morir en una col·lisió de trànsit. Així que penseu bé abans de decidir vendre el vostre cotxe vell per comprar la motocicleta dels vostres somnis i utilitzar-lo com a principal font de transport. Aquí hi ha algunes coses a tenir en compte:

1. Estalvieu diners en gasolina quan aneu amb bicicleta perquè tenen un gran quilometratge de gasolina. Tenen una mitjana de 56 mpg depenent de la mida del motor. Fins i tot podria arribar a 100 mpg si viatgeu amb un scooter de cc inferior. Però les despeses podrien augmentar més ràpidament si tens en compte la compra de peces de manera estacional, com ara bugies, filtres d’aire, cadenes (si la teva bicicleta no està accionada per eix), pastilles de fre, canvis d’oli, pinyons, segells de forquilla i pneumàtics que duren només després de 5.000 milles. o així. Un parell nou podria costar entre 300 i 350 dòlars.

2. Les tarifes de l’assegurança són més altes en funció de l’estat d’origen. Si ets home, vas en una bicicleta súper esportiva i tens vint anys, podria anar una mica més alt tant si obté una cobertura de responsabilitat, completa o completa. A més, en cas de caiguda, heu de contractar una assegurança mèdica.

3. És molt més segur conduir un cotxe que una motocicleta en el teu desplaçament diari d’anada i tornada a la feina, on qualsevol persona o fins i tot un nen de 16 anys que parli per telèfon mòbil mentre condueix et podria destrossar en qualsevol moment, especialment a les hores punta. trànsit.

4. Podeu comprar un cotxe econòmic japonès econòmic i, tot i així, obtenir un bon consum de combustible i estalviar diners en gasolina.

5. El temps no és un factor perjudicial quan s’utilitza un cotxe com a mitjà de transport principal. Pluja, calamarsa, aigualit o neu, pots conduir un cotxe amb seguretat. A diferència d’anar en bicicleta, has de portar tot aquest equipament protector i pesat per protegir-te dels elements.

6. Pots colpejar Cotsco i abastir-te de queviures durant setmanes i carregar-lo al teu cotxe perquè, evidentment, tens prou espai. Compareu això amb anar en bicicleta, només podeu portar prou articles de queviures a la motxilla o alforja. Això significa múltiples viatges al supermercat en una setmana i això no és frugal.

7. No pots emplenar la roba ni moure mobles en cas que et traslladis a un altre lloc de la teva bicicleta. Millor truca a un amic amb una camioneta.

8. Definitivament pots anar a la feina conduint el teu cotxe amb el teu vestit o vestit de negoci i no arribar amb els cabells desordenats. Imagineu-vos que porteu talons alts i faldilla per treballar amb bicicleta.

9. Pots atraure noies universitàries amb la teva bicicleta súper esportiva de color neó, i se sent molt bé quan tens un motorista de vint anys, però la novetat desapareix en mitja hora, sobretot si la recollis sota una pluja freda. Avança ràpid 20 anys més tard, ara ets aquest home responsable de 40 anys que condueix un cotxe decent i els assistents de vol d’uns trenta anys se sentirien segurs i còmodes per sortir a una cita amb tu.

10. Si ets propietari d’una mascota, tindràs problemes per portar el vell Fido al veterinari o portar una bossa de sorra de gats de 50 lliures o menjar per a gossos de 50 lliures en una moto. Per descomptat, podeu demanar en línia i enviar-vos les coses, però podria costar més.

11. No cal gastar diners addicionals en jaquetes de cuir, capes de roba tèrmica, engranatges escalfats, etc. conduir un cotxe en lloc de portar totes aquelles coses pesades al cos com a equip de protecció només per comprar sis paquets de cervesa en un viatge de 5 minuts fins a la botiga de conveniència propera.

Conduir una Ducati Panigale nova d’alt rendiment de preu elevat us costarà més que conduir un Honda Civic 2006. Per contra, conduir un Hummer H3 us costarà més que anar amb un Puch. Així que no comparem les pomes amb les taronges, per dir-ho així, si ser frugal és la vostra principal preocupació.

Per raons de seguretat, comprar i conduir un cotxe seria lògic. Les motos són per diversió i aficions. No pots posar il·lusió i aventura en cap fitxa d’especificacions. Crec que l’escenari ideal seria mantenir el teu cotxe vell i convertir-lo en el teu principal mitjà de transport. Estalvieu una motocicleta per a les passejades ocasionals a través del camp.

[ad_2]

Source by Phil West

Add Comment