Per què hauríeu de considerar conduir un cotxe més ecològic?

[ad_1]

1. Estalvia diners – en combustible

El preu de la gasolina i el gasoil està pujant constantment, i les previsions preveuen que ho seguirà fent. Hi ha centenars de cotxes per triar; depenent de la vostra elecció, podríeu acabar amb un cotxe amb una mitjana de 25 milles per galó o 50 milles per galó, és a dir, podríeu reduir a la meitat les vostres factures de combustible escollint el vehicle adequat.

2. Estalvia diners – en impostos

o Impost de circulació

El pressupost més recent va ser un tast del que vindrà: els cotxes amb les emissions més altes continuaran sent molt penalitzats, i els cotxes amb les emissions més baixes seran recompensats amb un impost de tipus zero o baix.

Més informació sobre l’impost de circulació

o Impost sobre cotxes d’empresa

Les taxes de l’impost dels cotxes d’empresa segueixen el mateix tema que l’impost de circulació: com més elevades són les emissions, més alt és l’impost; això pot tenir un efecte significatiu en la quantitat d’impostos que els conductors de cotxes d’empresa han de pagar. Utilitzeu aquest lloc per triar un cotxe que us pugui estalviar centenars de lliures en la vostra factura d’impostos.

o Càrrega de congestió

Els vehicles de baixes emissions estan actualment exempts de la taxa de congestió de Londres. Per a les persones que han de conduir al centre de Londres de manera regular, això pot ajudar a estalviar quantitats importants de diners a l’any. I la tarifa de congestió s’està considerant a moltes altres parts del país.

3. Salvar el medi ambient

Els cotxes són cada cop més nets, però a causa de l’augment de l’ús dels cotxes encara es consideren un factor clau del canvi climàtic a causa de les seves emissions de diòxid de carboni. Si trieu un cotxe amb menys emissions, podeu contribuir a participar en la lluita contra el canvi climàtic, que els científics de tot el món consideren que és la major amenaça per al nostre planeta.

[ad_2]

Source by Paul Clarke

Add Comment