Personalitza el teu cotxe amb paquets de llantes i pneumàtics

[ad_1]

Una de les incorporacions més populars dels últims anys al cotxe d’un individu és personalitzar l’aspecte de les rodes i llantes dels pneumàtics, de manera que un accessori o decoració d’acer inoxidable doni la il·lusió de pneumàtics de qualitat de competició o permeti projectar el seu estil. Els paquets de llantes i pneumàtics estan disponibles a gairebé qualsevol punt de venda d’automòbils, botiga de recanvis o mecànics, i molts són relativament econòmics; altres estan increïblement ornamentats i poden costar més de milers de dòlars. Decidir quin és el millor per al nostre cotxe és simplement una qüestió del vostre desig estètic i de les vostres capacitats pressupostàries.

WheelFire Custom Wheels and Rims inclou alguns dels dissenys més populars i permeten determinades ofertes en dissenys i matrius. Les existències de WheelFire s’adrecen a cotxes de nivell superior, més concretament, models de carreres, de manera que molts dels seus dissenys no són compatibles amb vehicles de carrer senzills i quotidians. Els pneumàtics de competició estan dissenyats per oferir el mínim de fricció quan un cotxe està en marxa, de manera que a diferència dels pneumàtics d’adherència a la carretera que són tan familiars als models familiars, aquests dissenys requereixen una direcció molt més precisa.

De la mateixa manera, les llantes de WheelFire estan pensades per proporcionar suport aerodinàmic durant les altes velocitats (cent milles per hora o més, ja que qualsevol velocitat més baixa no tindrà gaire efecte) i, per tant, són més pràctiques per a alguns. Els cotxes de carreres requereixen molt més manteniment que els models de carrer estàndard, de manera que poden ser necessaris canvis freqüents de pneumàtics; Les comandes a granel estan disponibles amb tarifes reduïdes.

Si esteu interessats en dissenys encantadors en comptes de la utilitat de carreres, consulteu la llista de llocs com WheelMax.com. Modelat per a cotxes de luxe i de carrer en lloc de models rars d’alt rendiment, la selecció de WheelMax compta amb una reducció de l’ús de gas a causa de l’alta eficiència dels seus pneumàtics inflats amb nitrogen, donant servei a qualsevol nombre de cotxes de disseny nacional o estranger.

Els dissenys de les llantes es fabriquen tenint en compte la qualitat estètica, de manera que les llandes cromades d’acer inoxidable proporcionen una imatge d’avantguarda al costat de les principals marques com Honda Civic, Nissan Alitma, Ford Expedition o Mitsubishi Gallant. WheelMax fins i tot té “rodes intel·ligents”, pensades per a models de cotxes eficients com el Cooper Mini lleuger o l’híbrid Toyota Prius que consumeix gasolina. Els models de rodes híbrids es troben entre els més difícils de trobar a causa de la popularitat recent del cotxe, i molts clients troben que fer comandes als magatzems en línia és menys un mal de cap que posar formularis de comanda als concessionaris. WheelMax permet el seguiment de comandes, actualitzacions d’inventari i, fins i tot, compta amb un fòrum en línia per parlar amb altres entusiastes dels cotxes del “cap d’engranatge” sobre els seus dissenys i especificacions.

[ad_2]

Source by Joshua Martindale

Add Comment