Podeu allargar la vida útil i el quilometratge del sistema d’escapament i silenciador del vostre cotxe?

[ad_1]

Tanmateix, la majoria dels propietaris de cotxes no donen un minut al sistema d’escapament del seu vehicle. Això és fins que escolten un soroll fort, xiulets d’escapament o sorolls que provenen de la part posterior del seu cotxe o camió. A més, hi ha problemes de salut i seguretat dels gasos d’escapament. Gairebé podeu apostar, quan arribin a aquest punt, que seran destinataris d’una factura de reparació gran del silenciador o del sistema d’escapament. Hi ha alguna manera que la majoria dels automobilistes puguin allargar la vida útil i la durada del seu sistema o sistemes d’escapament i silenciador?

Bàsicament, el sistema d’escapament del vostre cotxe o camió inclou el col·lector d’escapament, el silenciador, les canonades de connexió i, en alguns casos, un ressonador. Qualsevol automòbil fabricat en els darrers 30 anys definitivament tindrà un convertidor catalític al qual podeu apostar. Les configuracions d’escapament únics utilitzen un col·lector d’escapament d’un únic tub d’escapament, conjunt de silenciador i tub de cua que s’estén per sota del para-xocs posterior, mentre que en una disposició de sistema d’escapament doble s’utilitzen dos tubs d’escapament i un conjunt de silenciador juntament amb dos ressonadors, dos tubs de cua. Cada conjunt està connectat al seu propi col·lector d’escapament i transporta els gasos d’escapament a la part posterior del vehicle.

La vida útil dels silenciadors i canonades depèn en gran mesura del tipus de servei en què s’utilitza el vehicle. Si es condueix majoritàriament en trànsit de parada i marxa de ciutat amb pocs viatges que superin les cinc milles, podeu apostar que el silenciador aviat s’oxidarà, tindrà una vida útil més curta i que el propietari de l’automòbil farà una visita al seu local. mecànic al seu garatge o al centre de servei del seu concessionari. Atès que la instal·lació de silenciadors i sistemes d’escapament és una feina especialitzada, molts garatges mateixos, així com els propietaris d’automòbils, solen fer la feina a botigues i garatges especialitzats en reparació i substitució de sistemes d’escapament i silenciadors.

La raó d’una vida útil tan curta del silenciador és que en viatges curts, els silenciadors i les canonades mai s’escalfaran, mai s’escalfaran prou com per evaporar la humitat del sistema, que al final funciona per oxidar els components metàl·lics d’acer dels silenciadors i sistemes d’escapament. Aquesta humitat no només s’adhereix als components metàl·lics i la provoca l’òxid, sinó que em va portar una naturalesa molt àcida i més corrosiva, barrejant-se amb les restes de gasos d’escapament i els residus del procés de combustió del motor de combustió interna. Com a resultat, les canonades i els silenciadors aviat es corroeixen i s’han de substituir.

Si el cotxe es condueix principalment en viatges de quilometratge llarg i llarg, o principalment a bones velocitats en viatges per autopista, aleshores, per contra, els silenciadors i les canonades a les quals està connectat aviat s’escalfaran prou com per simplement evaporar aquesta humitat, de manera similar a com un calent. bullidor bull l’aigua. En conseqüència, l’acció corrosiva (és a dir, l’oxidació i la formació d’òxid a les parts metàl·liques i a les superfícies del silenciador) es ralentitzarà i retardarà. En conseqüència, el teu vehicle tindrà el seu silenciador i el sistema d’escapament durarà més i tindrà una vida útil més llarga.

Curiosament, sembla que els silenciadors i les canonades que s’utilitzen en un sistema d’escapament únic, generalment duraran més que les instal·lacions de silenciadors dobles perquè tots els gasos d’escapament calents s’impulsen i passen per un sol tub, que és el silenciador solitari. Com a resultat, en un únic sistema de silenciador, les temperatures generalment assoleixen un valor més alt més aviat que tard. Per tant, la humitat corrosiva té més possibilitats d’escalfar-se i evaporar-se a l’atmosfera amb menys possibilitats que es mantingui a les superfícies i components metàl·lics per fer la seva feina d’oxidació.

La regla general dels escriptors de serveis de mecànics i concessionaris d’automòbils amb experiència és que els silenciadors i les canonades s’han de substituir abans que s’oxidin completament, ja que si hi ha fuites al sistema, els escapaments són verinosos i nocius per a la salut. s’escaparan a l’interior del vehicle on poden provocar la mort dels ocupants i conductors o un accident greu si el conductor es veu afectat pels gasos d’escapament i gasos.

[ad_2]

Source by Shaun Stevens

Add Comment