Pros i contres de fer funcionar el vostre cotxe a l’aigua: feu funcionar un cotxe a l’aigua

[ad_1]

Hi ha molta gent que es pregunta si és beneficiós o perjudicial utilitzar aquesta nova tecnologia que ens permet convertir l’aigua en hidrogen o oxihidrogen. La tecnologia en si és de bona virtut i, teòricament, és 100% beneficiosa. Tanmateix, després de provar amb la tecnologia, trobo algun desavantatge d’utilitzar-la. És possible que vulgueu saber-ho si voleu fer funcionar el vostre cotxe a l’aigua.

En primer lloc, l’avantatge més notable és que paguem menys pel gas perquè estem augmentant el consum de gasolina barrejant l’hidrogen o el gas oxihidrogen inflamable amb el nostre combustible convencional.

En segon lloc, l’energia produïda és molt verda. Per tant, quan estem fent funcionar el nostre cotxe a l’aigua, estem ajudant a reduir l’emissió de carboni a l’atmosfera. A més, també estem reduint el consum de combustibles fòssils.

Tanmateix, l’altra cara d’aquesta tecnologia és… Haureu de conèixer bé les peces del vostre cotxe. Tot i que es diu que la tecnologia és reversible i estable, no confiaré en aquesta tecnologia si viatjo per una llarga distància. Està bé viatjar per la ciutat amb ell. Per tant, haureu de treure els dispositius regularment si necessiteu viatjar durant una llarga distància.

El segon desavantatge és que no hi ha proves que la tecnologia no perjudiqui els nostres cotxes, ja que la tecnologia encara és nova. Aleshores, potser quan fem funcionar el nostre cotxe amb energia hídrica, la vida útil del nostre cotxe es reduirà?

En conclusió, cada nova tecnologia definitivament tindrà els seus pros i contres. Els inconvenients només es revelaran amb el temps. Per tant, tingueu en compte que no feu un ús excessiu d’aquesta tecnologia quan vulgueu fer funcionar el vostre cotxe amb energia hídrica.

[ad_2]

Source by Rick Burton

Add Comment