Quins documents es necessiten per finançar i comprar un cotxe a Chicago?

[ad_1]

Hi va haver moments en què els carruatges de cavalls feien una declaració. Avui els cotxes estan de moda. I pel que sembla, els cotxes estaran aquí per sempre. Els habitants de Chicago són bojos de cotxes com tots els altres als Estats Units. Conduir un cotxe proporciona una gran pujada d’adrenalina. La ciutat amb espatlles grans s’explora millor en un cotxe còmode.

No voldríeu recórrer els carrers de Windy City amb el cotxe dels vostres somnis? Quan es tracta de comprar el teu cotxe preferit, pateixes un cas perfecte d’ambivalència? T’encanta el cotxe però aborreixes el procés de compra de cotxes? Si és així, no estàs sol, molts habitants de Chicago senten el mateix. Hi ha tantes coses per fer. Heu d’organitzar el finançament i després heu de buscar el cotxe perfecte. No arriba per aquí. Hi ha el registre del cotxe, el títol del cotxe i el procés per obtenir l’adhesiu del permís d’aparcament. Tots aquests processos t’han fet seure a la tanca durant molt de temps, però ja no. Aquí teniu un article que us prepararà per a l’esgotadora tasca que teniu. Fixeu-vos perquè estem passant pel carril ràpid per comprendre quins són els documents necessaris a Chicago per comprar el cotxe dels vostres somnis.

Es necessiten diversos documents per portar el teu cotxe preferit a casa. Quan vius a la ciutat que funciona, estàs constantment en moviment. Per tant, cal estar preparat tot el temps. Aquí teniu la vostra llista de comprovació per comprar un cotxe a Chicago.

Els prestadors estan preparats per a préstecs, posem-vos a punt per a documents

Cap somni de cotxe es compleix sense un préstec de cotxe. Amb l’augment del cost dels cotxes, el finançament d’automòbils s’ha tornat inevitable. Podeu obtenir un préstec de cotxe a Chicago per a gairebé totes les situacions, dolentes o pitjors. Chicago és una ciutat gran i ofereix moltes opcions per obtenir préstecs per a automòbils assequibles.

Els préstecs per a automòbils amb mal crèdit i sense crèdit són més fàcils quan tens el que requereixen els prestadors. També podeu utilitzar els préstecs per a automòbils sense diners o els préstecs difícils sense cosignataris. Sí, qualsevol préstec és possible quan tens tots els documents a punt.

1. Acreditació d’ingressos

Gairebé tots els prestadors de Chicago requereixen uns ingressos mínims de 1.000 dòlars. Volen garantir la vostra capacitat de fer pagaments mensuals regulars. I, per tant, heu d’enviar els vostres talons de pagament com a prova d’ingressos. Si teniu el vostre propi negoci, proporcioneu les vostres devolucions de TI.

També heu d’esmentar altres ingressos addicionals com els ingressos de la propietat de lloguer, la pensió d’aliments, la manutenció dels fills, els ingressos de la seguretat social, etc.

2. Història de crèdit/bancària

Els prestadors demanaran informació personal com el vostre nom complet i el vostre SSN. Això els permetrà obtenir el vostre informe de crèdit. El vostre historial de crèdit determinarà la vostra solvència creditícia.

A més, els prestadors requeriran un historial bancari per entendre les vostres transaccions bancàries i per calcular la vostra relació deute/ingressos. No volen prestar diners a algú que és arriscat. Per tant, prepareu-vos amb còpies dels vostres extractes bancaris, contractes d’arrendament i contractes hipotecaris.

3. Acreditació de residència

El vostre prestador ha de saber on vius perquè sàpiga on contactar amb tu. La vostra prova de residència pot ser qualsevol cosa, des d’un permís de conduir fins a una factura de serveis públics o fins i tot el vostre lloguer mensual.

4. Informació del vehicle

Els prestadors volen estar segurs que esteu comprant un cotxe i res més. Per tant, requeriran una factura de venda/acord de venda. A més, s’ha d’esmentar clarament el preu de compra amb el VIN, la marca, el model, l’estat del vehicle i el quilometratge.

A més, el prestador demanarà una còpia del títol del cotxe només per assegurar-se de qualsevol gravamen pendent. Si esteu comprant un cotxe usat, necessitarà una còpia de l’Odometer Disclosure.

5. Justificant de l’assegurança

Els prestadors utilitzen el cotxe com a garantia i volen estar assegurats tot el temps. Per tant, demanaran una assegurança integral. Però, podeu negociar i comprar només l’assegurança tal com exigeix ​​la llei d’assegurances obligatòries d’Illinois.

No conduir abans de registrar-se

Els documents i la documentació no us deixaran fins i tot després d’aprofitar el préstec d’automòbil. En canvi, la feina real comença ara. Haureu de registrar el vostre cotxe a la Secretaria d’Estat. Ara, podeu enviar tots els documents per correu a l’oficina principal de Springfield o anar a la vostra oficina SOS local i fer la vostra feina. Aquí teniu les adreces de les vostres oficines locals:

Oficina de Chicago
17 N. State St.
Sala 1100
Chicago, IL 60602
(312) 793-1010.

Chicago Central (0,4 milles)
100 W. Randolph
Chicago, IL 60601

Chicago West (6,5 milles)
5301 W. Lexington St.
Chicago, IL 60644

Chicago North (9,5 milles)
5401 N. Elston Ave.
Chicago, IL 60630

Chicago South (11,3 milles)
9901 S. Dr. Martin Luther King Jr. Dr
Chicago, IL 60628

Lombard (18,7 milles)
837 S. Westmore B27
Lombard, IL 60148

Naperville (29 milles)
931 W. 75th St., Ste. 161
Naperville, IL 60565

Documents per matricular el cotxe dels somnis

Aquí teniu la llista de documents necessaris per registrar el cotxe dels vostres somnis a la ciutat que funciona.

Sol·licitud per a transaccions de vehicles (VSD 190) – Aquesta és l’aplicació per transferir el títol i registrar el cotxe al vostre nom.

Títol del cotxe – Mantingueu a punt el títol del cotxe i assegureu-vos que no hi hagi enllaços pendents.

Formulari RUT-50 – Omple aquest formulari si has comprat el teu cotxe a un particular (no importa si es tracta d’una compra a l’estat o fora de l’estat).

Model fiscal RUT-25 – Utilitzeu aquest formulari en cas de comprar un cotxe fora de l’estat.

ST-556 – Aquest formulari és més comú perquè s’utilitza quan compreu el vostre cotxe a un concessionari d’Illinois.

A més, com que Chicago pertany als comtats de Cook i DuPage, us haureu de sotmetre obligatòriament a la prova de smog. A més, pagueu l’impost d’ús requerit.

Adhesius per al teu cotxe

La ciutat de Chicago requereix que obtingueu un adhesiu del vehicle en un termini de 30 dies a partir de la data del vehicle. Necessites tenir una factura de venda/títol del cotxe vàlida per obtenir l’adhesiu.

Si aparqueu el cotxe a la zona de permís d’aparcament residencial, també haureu d’adquirir un permís d’aparcament residencial anual. Per a això, cal que proporcioneu el vostre document d’identitat amb fotografia i un justificant de residència.

Un cop hàgiu acabat amb tots els documents legals, podreu conduir lliurement el vostre cotxe perfecte. Tota aquesta documentació pot ser una mica feixuga, però garanteix una conducció segura i sense penalitzacions.

Així que, ara que ja estàs a punt per a la documentació, prepara’t per conduir el teu cotxe pels carrers de Chicago.

Tot el millor!

[ad_2]

Source by Rock Watson

Add Comment