Reduïu el consum de gasolina amb kits de carrosseria

[ad_1]

Els amants dels cotxes voldrien que el seu cotxe fos únic. Per això, és possible modificar-lo per l’aspecte, la velocitat i el so. La mateixa norma s’aplica al nou mercat híbrid, que ha vist l’entrada d’alguns kits de carrosseria dissenyats per a híbrids com Toyota Prius i Honda Civic. Però, com afecta la verdor del cotxe híbrid? El consum de gasolina i la competència milloren després d’incloure un kit de carrosseria?

La resposta depèn del tipus de kit que esteu instal·lant. Avui en dia, els kits venuts són petits, elegants i només inclouen detalls de disseny delicats. A mesura que el mercat creix, hi ha una probabilitat d’augmentar el nombre d’estils extrems, però a partir d’ara, el kit que afegiu no afectarà el rendiment dels vostres híbrids. Aquests kits de carrosseria alteren els para-xocs i faldilles laterals del cotxe; normalment no es posen sobre l’original. Així, el pes del vostre cotxe híbrid no augmenta.

Un altre punt a tenir en compte a l’hora d’afegir Kits corporals a un cotxe híbrid és el seu impacte en l’aerodinàmica. Però com que no són molt grans, no afegiran arrossegament substancial. Però si voleu incloure un gran aleró o un para-xocs davanter, el cotxe pot perdre una mica de gasolina. Com més gran sigui la resistència del cotxe, més ha de treballar el motor. Per tant, afegir peces de carrosseria molt grans pot reduir el consum de gasolina del cotxe.

Mentre busqueu un kit de carrosseria per al vostre híbrid, només recordeu per què vau optar per un híbrid. Així que no oblideu que els canvis fets al cotxe no han de dificultar el seu funcionament. Però un kit de carrosseria senzill però elegant no afectarà gaire el consum de gasolina.

[ad_2]

Source by Ashoton Wade

Add Comment