Revisió dels cotxes més eficients en combustible

[ad_1]

Els preus de la gasolina afecten en gran mesura el disseny dels cotxes en aquest país amb una correlació directa entre ambdós. Quan la gasolina baixava a 1,00 dòlars al tombant del mil·lenni, els grans SUV que consumien combustible eren el vehicle preferit perquè la gent es podia permetre el luxe de conduir-los. En l’economia actual, la gent opta per cotxes orientats a l’eficiència del combustible. Quins són els cotxes més eficients en combustible que hi ha avui a la carretera? No és cap misteri que els híbrids tindran la millor economia de combustible amb diferència. L’inconvenient és que els híbrids costen uns 5.000 dòlars més que els seus homòlegs de gasolina.

El Toyota Prius és un vehicle híbrid amb un preu de 22.000 dòlars que arriba a un quilometratge combinat de 47 MPG. L’híbrid de 5 portes de Toyota és el més eficient en combustible de qualsevol cotxe de gasolina a la carretera i té un preu molt assequible. El Prius només ve com a híbrid, és més ràpid que el Corolla, consumeix menys combustible i té aproximadament el mateix preu.

El segon cotxe més eficient en combustible del mercat és la competència amb el Prius més venut de Toyota, l’híbrid Honda Civic. Toyota va fugir amb el mercat híbrid oferint un consum de gasolina superior mentre rebaixava el preu d’Honda. Tot això ha canviat amb el Civic híbrid. L’estil del Civic fa que sembli un cotxe normal, alhora que aconsegueix un quilometratge combinat de 42 MPG, que és impressionant per a qualsevol persona amb els nostres coneixements actuals d’automoció. L’Honda té un preu comparable al Prius i els dos cotxes són molt eficients en combustible.

El cotxe més eficient en combustible sense l’assistència d’un motor elèctric és l’Smart “Fortwo”, que és un cotxe de dues places en forma d’ou produït pel grup Mercedes. És una llàstima que el cotxe de gasolina més eficient en combustible sigui tan petit, però això pot ser una mirada cap al futur. Europa va adoptar cotxes més petits fa anys amb l’esperança d’alleujar la congestió i millorar l’economia de combustible. El Fortwo té un 37 MPG combinat que fa que el cotxe sigui molt eficient en combustible, però no molt versàtil. Per als viatgers quotidians, aquest cotxe pot ser el beure de gasolina ideal, així com una brisa per aparcar en paral·lel. El cotxe no s’ha ofert mai als EUA fins al 2008 i pot afectar les vendes d’automòbils americanes i asiàtiques.

Els Nissan Altimas aconsegueixen un excel·lent quilometratge de gasolina tant en la versió híbrida com en la versió només de gasolina. No és d’estranyar que el Nissan Altima híbrid guanyi un consum més gran de gasolina, cosa que el converteix en el número 4 a la llista d’eficiència de combustible. Les edicions de dues i quatre portes del cotxe són molt eficients alhora que serveixen com a berlina familiar o coupé esportiu. L’Altima té un consum de combustible combinat de 34 MPG i utilitza una transmissió variable contínua o CVT a l’automàtica. El CVT és una configuració de transmissió alternativa inventada originalment per Leonardo Da Vinci que s’ha modernitzat i dissenyat per ser utilitzat, concretament, en cotxes híbrids. El resultat és un recorregut suau sense cap xoc de canvi pel canvi de marxa. A més d’estar entre els cotxes més eficients en combustible, l’Altima també condueix suaument com el vidre.

El cinquè cotxe a la llista dels campions de l’eficiència del combustible és el cost més baix de tots els cotxes anteriors. El Kia Rio de 4 portes arriba amb un quilometratge de combustible de 33 MPG i un preu d’uns 10.000 dòlars. El Kia és un cotxe assequible que consumeix combustible que moltes persones es poden permetre. El consum de gasolina del Rio disminueix significativament amb la transmissió automàtica, per tant, les estadístiques de 33 MPG provenien d’una transmissió manual. Si el bastó de conducció no preocupa gaire, el Rio és un cotxe eficient en consum de combustible.

[ad_2]

Source by Jenney Pan

Add Comment