Tecnologia a prova de bales per a un futur més brillant: l’Honda Accord 2006

[ad_1]

Per a molts, els anys 70 seran recordats per la música disco, les camises de coll llarg, l’auge del feminisme i els dos pics de les crisis energètiques de 1973 i 1976. Va ser un moment en què els nord-americans es van tornar introspectius sobre la seva necessitat de grans, forts i ineficients. cotxes. La idea que les reserves de petroli no eren infinites i que el desenvolupament tecnològic no era sostenible sense danyar el medi ambient va acabar amb l’era del modernisme. La introducció de l’Honda Accord l’any 1976 va abordar el paradigma imperant d’un cotxe fiable, econòmic, pràctic, divertit de conduir i fàcil d’aparcar.

Gairebé tres dècades més tard, el 2006, vam trobar que Honda gairebé havia perfeccionat l’Accord Sedan. Ara disponible com a híbrid, presenta una eficiència de combustible de 37 mpg per carretera; 29 mpg a la ciutat. Tot i que aquests no són tan bons com els del Toyota Prius, o fins i tot de l’Honda Civic, són millors que la majoria de cotxes familiars que circulen avui dia. On l’Honda Accord del 2006 realment brilla és en l’estil, el maneig, la seguretat, l’eficiència del combustible i el fort departament residual, que són components vitals de l’èxit de l’Accord als EUA. A més, l’Accord 2006 es basa en les habilitats del motor que s’esperaven de la gent.

Si passegeu per l’exterior de l’Honda Accord Sedan 2006, notareu unes línies netes i ordenades de davant a darrere, creant una sensació de misteri i sofisticació. El cotxe té un aspecte elegant i característic. El sofisticat morro incorpora fars i intermitents en una sola unitat, millorant l’aerodinàmica. Entra a la cabina i notaràs que l’Accord 2006 està a l’altura de la seva sensació de classe mitjana alta i de mercat. El volant esportiu, el grup d’instruments i la cabina tàctil combinen funcions tant analògiques com digitals amb bon efecte. Els números del velocímetre es troben a la línia de visió del conductor i l’àudio, el control de clima i el sistema de navegació per satèl·lit estan agrupats de manera lògica i de fàcil accés. Els seients davanters donen suport i són còmodes per a viatges llargs, i els seients posteriors són prou espaiosos per allotjar-hi dos adults o tres nens. El nou Accord té un estil refinat i se sent fet a mida per a tota la família.

Si ets un entusiasta de l’esport, veuràs que l’Accord 2006 no es deixa perdre en cap de les seves iteracions VS, LX, EX o fins i tot l’Híbrid. El nou Accord premia el conductor amb un maneig àgil i l’elecció de tres motors: el motor de 4 cilindres de 2,4 litres i 166 cavalls de potència és estàndard, el V-6 de 3,0 litres i 244 cavalls de potència és una actualització i l’híbrid de 253 cavalls de potència és el miracle del trio amb un munt de parell baix. L’híbrid us permet gaudir d’una eficiència encara més gran mentre pugeu rampes o us fusioneu amb el trànsit. La tecnologia de gestió de cilindres variables (VCM) de l’híbrid és capaç d’apagar tres dels sis cilindres del motor posant en pausa la seva injecció de combustible i mantenint les vàlvules d’admissió i d’escapament tancades. El reduït desplaçament millora el quilometratge i l’autonomia. Premeu el peu cap avall i VCM obre immediatament les vàlvules de papallona per a una acceleració ràpida, suau i instantània.

Anar ràpid és només la meitat de la batalla, l’Accord 2006 és un esportista competent, versàtil per respondre a situacions de conducció canviants. Cada nou Accord té llums de circulació diürna estàndard; Airbags frontals de doble etapa i llindar doble que s’inflen en funció de la gravetat de l’impacte; Airbags de cortina laterals davanters i laterals dissenyats per evitar lesions en xocs d’impacte lateral; un sistema de frens antibloqueig (ABS) per evitar el bloqueig de les rodes i millorar el control de la direcció; zones frontals d’aixafament fetes d’acer d’alta resistència per absorbir i redistribuir l’energia lluny de la cabina dels passatgers; bigues de les portes d’impacte lateral i distribució electrònica de frens (EBD) per equilibrar la càrrega del fre en condicions de frenada dura; i en tots els models V-6, assistència de frenada per millorar l’aturada. A més, l’Accord de 2006 ha obtingut la qualificació de 5 estrelles de prova de xoc davanter de la National Highway Traffic Safety Administration, el màxim honor que s’ha atorgat a qualsevol cotxe.

El xoc petrolier de 1973 va provocar un canvi profund en la cultura nord-americana. No era estrany que els propietaris de cotxes, durant aquest temps, tinguessin accés a les bombes de combustible en funció de les seves matrícules. Els titulars de matrícules que acaben en un número senar compren combustible només els dies senars, i viceversa. Quan el primer acord es va presentar fa gairebé 30 anys, es va convertir en una sensació instantània. L’Honda Accord 2006 representa el compromís del fabricant amb els conductors, els passatgers, la seguretat i la comoditat. Amb el MSRP de 18.225 dòlars per al nou Accord Sedan i 30.140 dòlars per a l’híbrid, és sorprenent com més canvien les coses, més es mantenen iguals.

[ad_2]

Source by Saurabh Sharma

Add Comment