Un autobús llançadora en venda comprat i eliminat en 15 passos

[ad_1]

Pot ser que hi hagi més d’un centenar d’autobusos llançadora diferents a la venda al mercat avui dia. Com esbrineu quina és la millor per al vostre negoci??? Poques coses s’han de tenir en compte a l’hora de comprar un autobús llançadora per a la venda.

1. Un autobús llançadora usat a la venda costarà entre un 33% i un 45% menys que un autobús llançadora nou a la venda.

2. Els nous autobusos llançadora costen $ 50.000 i més, que inclou totes les campanes i xiulets.

3. Els autobusos llançadora usats a la venda poden oscil·lar entre $ 10.000 i $ 25.000. El preu depèn del quilometratge, l’edat, la capacitat, l’amplada, la mida del vehicle i molts altres factors.

4. Els particulars vendran els seus autobusos llançadora per 5.000 $. Però no els compreu mai perquè aquests vehicles es venen tal com estan. Tenen molt de desgast. Així com defectes mecànics i elèctrics.

5. Els particulars repinten els autobusos i canvien de seient. Això els dóna un aspecte agradable i ajuda a fer una venda ràpida. Fins i tot anomenen els seus autobusos cansats “reacondicionats”. Però això no és cert.

6. El procés de reacondicionament real és un procediment pas a pas. Requereix revisar, inspeccionar, arreglar, reparar i substituir peces en un autobús. De vegades es poden reparar i substituir més de 250 peces i equips a l’autobús.

7. Els particulars i moltes petites empreses o organitzacions no tenen el pressupost ni l’experiència per reacondicionar els seus autobusos. Per això canvien els seients i repinten l’autobús i l’anomenen “Reacondicionat”.

8. Només els concessionaris d’autobusos consolidats disposen de pressupost per reacondicionar un autobús usat. Fins i tot tenen l’experiència necessària per reacondicionar un autobús usat de para-xocs a para-xocs.

9. Pel temps i esforç necessaris en el reacondicionament d’un autobús usat. El seu rang de preus comença a partir dels 10.000 dòlars i més. Mai no trobareu un autobús usat reacondicionat a la venda per sota d’aquest preu.

10. El procés de reacondicionament dóna una nova vida als autobusos vells i moribunds. I la seva vida útil augmenta uns quants anys.

11. Si es manté bé a intervals regulars de 6 mesos. Un autobús llançadora recondicionat a la venda durarà tota la vida amb el seu nou propietari.

12. Els autobusos d’ocasió són generalment aquells vehicles que tenen un propietari anterior. I tenen menys de 10 anys i tenen menys de 200.000 milles al comptaquilòmetres.

13. Quan aquests autobusos llançadora usats a la venda passen pel procés de reacondicionament. Poden durar fins a un milió de milles. Això vol dir que funcionaran fins a 800.000 quilòmetres més.

14. Comprar un autobús pot ser una molèstia fins i tot per al comprador més experimentat d’autobusos usats. Posseir l’autobús pot ser una experiència gratificant i fascinant. Però eliminar l’autobús pot ser un mal de cap.

15. Quan un compra un autobús llançadora per vendre a un concessionari d’autobusos amb llicència i garantia. Poden tornar a vendre l’autobús al concessionari quan ja no ho necessitin. Tots els concessionaris estan preparats per comprar els seus autobusos a preus raonables. Aquest avantatge no té preu, ja que molts propietaris d’autobusos tenen dificultats per desfer-se dels seus vehicles. Sobretot si estan en mal estat i no s’han mantingut.

[ad_2]

Source by Charles Kaufman

Add Comment